Puncte Weight Watchers Suc de visine, bautura necarbogazoasa, Profi
Denumire originală: Suc de visine, bautura necarbogazoasa
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Suc de visine, bautura necarbogazoasa, Profi" din categoria "Bauturi".
Puncte Weight Watchers | 0.3 /100ml | Colesterol | mg/100ml | |
Grăsimi | 0.1 g/100ml | Carbohidraţi | 0.1 g/100ml | |
Grăsimi saturate | 0.1 g/100ml | Fibre | 0.1 g/100ml | |
Grăsimi polinesaturate | g/100ml | Zaharuri | 3.4 g/100ml | |
Grăsimi mononesaturate | g/100ml | Proteine | 0.1 g/100ml | |
Sodiu | 0 mg/100ml |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: suc visina
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Suc de visine, bautura necarbogazoasa, Profi"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Bauturi"
- Bautura racoritoare cu lamaie Fontea, Tymbark (0.2 puncte WW)
INGREDIENTE: apa, zahar, suc de lamaie obtinut din suc concentrat de lamaie, corector de aciditate: acid citric, aroma, antioxidant: acid ascorbic, indulcitor: sucraloza. - Bautura racoritoare de ananas, Souplesse Laurul (0.2 puncte WW)
apa,suc de ananas (min 12%), fructoza, acidifiant - Bautura racoritoare Giusto de portocale, Natura (0.2 puncte WW)
- Apa cu gust de lamaie, Fontea (0.2 puncte WW)
- Suc grapefruit, Souplesse (0.2 puncte WW)
Alimente similare
- Visine (0.7 puncte WW)
- Pandispan cu visine (4.3 puncte WW)
7 oua, 125g zahar, 125g faina, 300-400g visine, 3 linguri ulei - Nectar de visine (1.3 puncte WW)
- Prajitura cu visine 5/5/5 (4.8 puncte WW)
SE FREACA GALBENUSURILR CU 5 LINGURI DE ZAHAR.APOI SE INCORPOREAZA CELE 5 LINGURI DE FAINA.SE ADAUGA UN VARF DE LINGURITA DE PRAF DE COPT, CARE SE STINGE CU ZEAMA DE LA 1 FELIUTA DE LAMAIE. ... - Prajitura cu visine (5.7 puncte WW)
SE bat albusurile spuma, se adauga zaharul, apoi praful de copt stins in zeama de lamaie, 1 zahar vanilat. Se incorporaza galbenusurile, apoi faina. Se da la cuptor la foc potrivit 15 min. apoi se ...