Puncte Weight Watchers Supa de pui cu fidea, Rollton
Denumire originală: Rollton fidea pui
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Supa de pui cu fidea, Rollton" din categoria "Alte alimente".
Puncte Weight Watchers | 11.5 /100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi | 22.8 g/100g | Carbohidraţi | 60.8 g/100g | |
Grăsimi saturate | 0 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0 g/100g | Zaharuri | 0 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0 g/100g | Proteine | 7.9 g/100g | |
Sodiu | 0 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: supa pui, supa rollton, supa fidea
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Supa de pui cu fidea, Rollton"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Alte alimente"
- Supa instant fidea cu rosii, Rolton (11.1 puncte WW)
- Supa fidea cu rosii, Rollton (11.1 puncte WW)
- Ciorba de burta, Maggi (11 puncte WW)
- Supa crema de ciuperci de padure, Maggi (10.9 puncte WW)
- Supa cu fidea, Sundei (10.8 puncte WW)
1. se adauga fideaua maruntita si condimentele intr-un castron. 2. se toarna 350 ml apa clocotita si se lasa 3 minute. 3. se amesteca si se poate servi.
Alimente similare
- Supa de pui cu fidea (0.7 puncte WW)
320 g ciocanele pui 70 g morcovi 350 g cartofi 100 g pastarnac 2 cuburi maggi cu gust de gaina 30 g fidea 1 legatura patrunjel verde 2,5 litri apa 1 ceapa mica, mica - Supa de aripioare si fidea (0.8 puncte WW)
Se pun la fiert aripioarele. Se lasa la fiert 10 minute si apoi se pun cartofii, morcovii, ceapa intreaga si secretul gustului. Dupa ce se fierb toate se pune fideaua, patrunjelul si alte ingrediente dupa gust si ... - Supa de porc cu fidea (5.1 puncte WW)
morcovi 25g/10.2kcal radacina de telina 25g/4kcal carne de porc 100g/212 kcal fidea stellini, barilla - Supa de pui cu fidea la Nuka (2.4 puncte WW)
- Supa din spinari de pui cu fidea si orez (0.7 puncte WW)
se spala spinarile, se pun intro oala cu 3 l de apa, se spumuiesc, apoi se lasa la fiert impreuna cu delikatul, si ceapa taiata in 4. Cand carnea este aproape fiarta se pune orezul ...