Puncte Weight Watchers Taitei de casa, Baneasa
Denumire originală: Taitei de casa
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Taitei de casa, Baneasa" din categoria "Paste".
Puncte Weight Watchers | 7.1 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 0.7 g/100g | Carbohidraţi | 75 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 11 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: taitei
Informaţii/ingrediente
faina alba de grau 550, apa
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Paste"
- Spaghete Tiradell, Lidl (7.1 puncte WW)
- Fidelini paste fainoase, Carrefour (7.1 puncte WW)
100g paste, 1 l apa, 10 g sare, se fierb 1-2 min - Spaghete, Fine Food (7.1 puncte WW)
- Macaroane, Noe (7.1 puncte WW)
- Csaladi szarazteszta penne (paste fainoase) (7.1 puncte WW)
fierbeti apa din belsug,adica de cel putin 10 ori mai multa apa decat cantitatea de paste,puneti pastele si adaugati sare(puneti pastele in cel putin 5 l de apa in clocot si adaugati sare).dupa ce apa ...
Alimente similare
- Taitei de casa (5.5 puncte WW)
Se face un aluat din faina, oua si un praf de sare, dupa care se intinde pe masa de aluat cu sucitorul intr-o foaie cat se poate de subtire. Se lasa putin la uscat dupa care ... - Taitei de casa cu urda (3.6 puncte WW)
Se pune la fiert apa intr-o oala, se adauga un pic de sare. Cand apa a inceput sa clocoteasca se pun taiteii la fiert. Cand acestia s-au fiert se iau de pe foc, se scurg si ... - Taitei de casa mariacz (6.9 puncte WW)
Se amesteca bine faina cu ouale si sarea. Trebuie sa rezulte o coca onsistenta. Se lasa sa se odihneasca cam 20 minute dupa care se intind 4 foi subtiri care se ruleaza si se taie sub ... - Supa de curcan cu taitei de casa (0.7 puncte WW)
Se pune la fiert carnea de curcan (o aripa) in 3,5l apa, se spumeaza, dupa care se adauga zarzavatul si cuburile maggi. Dupa ce s-a fiert carnea se scoate din supa si se dezoseaza, carnea se pune din ... - Taitei (2.7 puncte WW)