Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Varza cu carne de porc si costita afumata Dark

Denumire originală: Varza calita

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Varza cu carne de porc si costita afumata Dark" din categoria "Mancaruri".

Puncte Weight Watchers 2.1 /100g Colesterol mg/100g
Grăsimi 5.6 g/100g Carbohidraţi 3.9 g/100g
Grăsimi saturate g/100g Fibre 1.1 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Zaharuri g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Proteine 7 g/100g
Sodiu mg/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: carne, varza, porc, costita

Informaţii/ingrediente

Morcovi - 125 grame,  Ceapa - 140 grame,  Ulei floarea soarelui - 44 grame,  Pulpa porc fara grasime - 332 grame, Costita afumata - 210 grame,   Varza - 810 grame

Descrierea producător/Mod de preparare

Se prajesc putin intai carnea si costita cu legumele, in putin ulei apoi se adauga varza tocata si se fierb toate.

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"

  1. Pui cu rosii la tigaie a la Extasssy (2.1 puncte WW)
    INGREDIENTE:   un plic Maggi Ideea Zilei - Pui cu rosii la tigaie 400 g piept de pui 2 rosii 1 ardei gras verde 2 lingurite ulei de masline PREPARARE: Pieptul de pui este taiat in cubulete si pus in tigaie Continultul pungii de ...
  2. Mancare de linte cu piept de pui (2.1 puncte WW)
  3. Pui Iute cu Ardei (2.1 puncte WW)
    piept de pui, 2 ardei mici, 1 ceapa, 1 lingurita ulei masline, sos iute, sare, piper
  4. Pilaf cu ciuperci, ardei si maruntaie de pui (2.1 puncte WW)
  5. Suvite din piept de pui cu ardei gras (2.1 puncte WW)
    Piept de pui, Ponnath, 133g Ardei rosu gras, 182g Cascaval, 30g Condimente  de pui, 4g Usturoi, 6g 

Alimente similare


Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: