Puncte Weight Watchers Biscuiti cu fulgi de ovaz Leibniz Landkeks, Bahlsen
Denumire originală: Bahlsen Leibniz Landkeks
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Biscuiti cu fulgi de ovaz Leibniz Landkeks, Bahlsen" din categoria "Cereale".
Puncte Weight Watchers | 9.5 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 15 g/100g | Carbohidraţi | 70 g/100g | |
Grăsimi saturate | 7.6 g/100g | Fibre | 3.1 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | 25 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 7.8 g/100g | |
Sodiu | 500 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: biscuiti, ovaz, fulgi
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Biscuiti cu fulgi de ovaz Leibniz Landkeks, Bahlsen"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Cereale"
- Biscuiti digestivi Tabiet, Vel Pitar (9.4 puncte WW)
- Biscuiti cu cereale integrale si lapte, fortifiati cu vitamine si minerale, BelVita Start (9.4 puncte WW)
Ingrediente: cereale 66.4% [faina de grau 47.1%, cereale integrale 19.3%, din care (fulgi de ovaz 44,1%, faina integrala de orz 23.9%, faina integrala de grau 32%)], zahar, grasime vegetala, faina de secara 4.6%, agenti de ... - Biscuiti 4 cereale si lapte, BelVita Start (9.4 puncte WW)
- Biscuiti integrali, Battistini (9.4 puncte WW)
- Biscuiti integrali, Allos (9.4 puncte WW)
Alimente similare
- Terci de fulgi si boabe de ovaz cu tarate de psyillium, grau, ovaz (1.3 puncte WW)
Se lasa la frigider peste noapte 1 lingura de boabe de ovaz in apa rece. Dimineata se scurg de apa, ele fiind usor incoltite. Apa caldute, nu fierbinte pt. va distruge bobul de ovaz incoltit, se ... - Fulgi de ovaz (7.6 puncte WW)
- Fulgi de ovaz marunti bio (7.6 puncte WW)
- Fulgi de cereale (ovaz, grau, orz) (7 puncte WW)
- Clatite din fulgi de ovaz si urda (5.1 puncte WW)
Se amesetca toate ingredientele si se prajesc intr-o tigaie cu foarte putin ulei. Din 210 g compozitie cruda au iesit 180g clatite.