Puncte Weight Watchers Branza topita, Galaxi
Denumire originală: Fromage fondu
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Branza topita, Galaxi" din categoria "Branzeturi".
Puncte Weight Watchers | 6.7 /100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi | 20 g/100g | Carbohidraţi | 6.5 g/100g | |
Grăsimi saturate | 0 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0 g/100g | Zaharuri | 0 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0 g/100g | Proteine | 11 g/100g | |
Sodiu | 3 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: branza, topita
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Branza topita, Galaxi"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Branzeturi"
- Branza topita cu gorgonzola, Miree (6.7 puncte WW)
- Branza topita feliata, Kraft (6.7 puncte WW)
- Branza topita felii, Montesinos (6.7 puncte WW)
- Branza topita cu smantana, Carrefour Discount (6.7 puncte WW)
- Branza topita natur fina si cremoasa, La Vache qui rit (6.6 puncte WW)
Produs obtinut prin topire.
Alimente similare
- Branza topita (5.7 puncte WW)
Branza topita contine calciu, proteine si fosfor. Branza topita este bogata in grasimi saturate. - Branza topita de casa (4.4 puncte WW)
Bicarbonatul se amesteca cu branza si se lasa minim 2 ore, apoi se pune pe aburi impreuna cu untul pana se topeste si se omogenizeaza - Buseuri de spanac cu branza topita (2.2 puncte WW)
Se decongeleaza si se scurge de apa spanacul. Se tine poe foc intr-o cratita, amestecand din cand in cand, pana se evapora apa in exces. Se amesteca branza topita cu urda, in proportie de 1/2, se ... - Conopida gratinata cu branza topita (2.1 puncte WW)
Se amesteca branza topita cu urda, in proportie de 1/2, si cu condimentele Se aseaza intr-un vas Jena conopida fiarta, taiata bucatele Se pune amestecul de branza peste conopida Deasupra se aseaza casul sau telemeaua, in bucatele subtiri, ... - Salata verde cu ou si branza topita (3.1 puncte WW)
Se amesteca ingredientele.