Puncte Weight Watchers Ciocolata cu lapte din Alpi si continut ridicat de cacao, Milka Extra Cocoa
Denumire originală: Dark Alpine Milk Chocolate
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Ciocolata cu lapte din Alpi si continut ridicat de cacao, Milka Extra Cocoa" din categoria "Dulciuri".
Puncte Weight Watchers | 13.1 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 36 g/100g | Carbohidraţi | 46.5 g/100g | |
Grăsimi saturate | 21.5 g/100g | Fibre | 5.8 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | 43.5 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 7.6 g/100g | |
Sodiu | 110 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: lapte, cacao
Informaţii/ingrediente
zahar, masa de cacao, unt de cacao, lapte praf degresat, grasime din lapte, zer praf, emulsificator (lecitina de soia), pasta de alune, aroma
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Dulciuri"
- Ciocolata Bubbly White, Milka (13 puncte WW)
- Ciocolata aerata cu cacao acoperita cu ciocolata cu lapte Dairy Milk Bubbly, Cadbury (13 puncte WW)
- Ciocolata aerata alba acoperita cu ciocolata cu lapte Dairy Milk Bubbly, Cadbury (13 puncte WW)
- Ciocolata cu lapte, migdale, alune de padure si stafide, Nestle (13 puncte WW)
zahar, migdale, alune de padure, unt de cacao, lapte, stafide, zer praf, lecitina de soia, arome - Ciocolata fondanta, Conad (13 puncte WW)
Zahar, pasta de cacao, unt de cacao, lecitina de soia, arome. Contine minim 50 % cacao. Poate contine de lapte si de nuci.
Alimente similare
- Cacao, pudra uscata, cu continut ridicat de grasime sau pentru micul dejun, simpla (10.9 puncte WW)
- Cacao, pudra uscata, cu continut ridicat de grasime sau pentru micul dejun, procesat cu alcaliu (10.8 puncte WW)
- Sirop, de porumb, cu continut ridicat de fructoza (5.6 puncte WW)
- Grau, tare, maroniu, cu continut ridicat de proteine, folosit pentru paine si produse de brutarie (5.9 puncte WW)
- Grau, tare, maroniu, cu continut ridicat de proteine, folosit pentru paine, produse de brutarie si ca adaos in alte tipuri de faina, pentru a creste proteinele (5.9 puncte WW)