Puncte Weight Watchers Ciorba de afumatura a la Mihanca
Denumire originală: ciorba de afumatura
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Ciorba de afumatura a la Mihanca" din categoria "Mancaruri".
Puncte Weight Watchers | 1.8 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 5 g/100g | Carbohidraţi | 4.4 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 2.9 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: supa, ciorba, afumatura
Informaţii/ingrediente
- 609 g costita afumata
- 220 g ceapa
- 57 g ardei
- 55 g morcov
- 221 g zarzavat
- 1 cub maggi gust de gaina
- 303 g cartofi
- 50 g paste
- 21 g secretul gustului
Descrierea producător/Mod de preparare
Se spala carnea si se pune la fiert cam 30 de minute. In acest timp se taie legumele.
Dupa ce a fiert carnea, se adauga si legumele si se lasa din nou sa fiarba. Se adauga si zarzavatul, secretul gustului si cubul Maggi.
Spre final se pun si pastele.Se mai lasa 10 minute la fiert.
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"
- Ciorba de fasole cu carne (1.8 puncte WW)
- Supa au vin blanc Montignac, Faza 1, Sylvester (1.8 puncte WW)
Nota! Este important ca supa sa isi pastreze culoarea alba, de aceea trebuie sa preparati sau sa cumparati o supa de pui care nu contine morcov si nu are culoare galbena. Preparare: 1. Turnati uleiul de masline ... - Supa crema de linte rosie, mayya (1.8 puncte WW)
Am calit un pic ceapa impreuna cu usturoiul,am spalat bine lintea am adaugat peste ceapa si usturoi apoi am completat cu apa si am lasat cam 20 minute sa fiarba. Dupa ce lintea a fiert am ... - Ciorba de perisoare, Cetateregala (1.8 puncte WW)
Se formeaza perisoarele din carne, orez si ou, li se da forma de nuca. Se fierb restul legumelor, se adauga perisoarele si se fierb 45 de minute! - Supa de rosii cu taitei, a la Nina (1.8 puncte WW)
Se infierbanta uleiul intr-o oala, se adauga sucul de rosii, apa si vegeta si se lasa sa fiarba. Cand clocoteste se adauga taiteii, zaharul si condimentele.
Alimente similare
- Ciorba cu afumatura (0.8 puncte WW)
- Mamaliguta a la Mihanca (1.8 puncte WW)
Se pune o lingurita de sare si apa intr-un ceaunel si se lasa la fiert. Cand incepe apa sa fiarba apa, se adauga malaiul incet, amestecand in continuu cu melesteul. Malai se adauga in functie de cum ... - Quesadilla Mihanca (5.8 puncte WW)
Puiul se spala si se taie felii. Se topesc 50 g unt in tigaie si se pune puiul la prajit. Cand este gata, se scoate puiul pe o farfurie acoperita cu un servet, pentru a ... - Ostropel de pui, Mihanca (3.7 puncte WW)
Se taie pieptul de pui in bucatele mici si se prajeste in uleiul de masline. Cand s-au prajit, se adauga cescuta de vin si jumatate de cana de apa si se lasa sa fiarba pana scade ... - Saratele de casa by Mihanca (11.2 puncte WW)
Se amesteca branza, margarina si faina pana se obtine un aluat omogen. Se da pt aprox. o ora la frigider. Apoi se imparte in doua aluatul. Se ia fiecare portie si se intinde pe blatul acoperit ...