Puncte Weight Watchers Supa au vin blanc Montignac, Faza 1, Sylvester
Denumire originală: Supa au vin blanc, Montignac, Faza 1
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Supa au vin blanc Montignac, Faza 1, Sylvester" din categoria "Mancaruri".
Puncte Weight Watchers | 1.8 /100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi | 6.1 g/100g | Carbohidraţi | 2.8 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | 1.2 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | 0.5 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 2.6 g/100g | |
Sodiu | 0 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: supa
Informaţii/ingrediente
- - 10 ml ulei de masline de buna calitate
- - 200 gr ceapa
- - 400 gr ciuperci
- - 300 ml vin alb sec
- - otet mere 10 ml
- - 1L supa de legume (eu am adaugat apa)
- - 500 gr migdale crude macinate
- - 600 ml smantana dulce (eu am folosit 10% grasime)
- - 3 linguri tarhon verde
Descrierea producător/Mod de preparare
Nota! Este important ca supa sa isi pastreze culoarea alba, de aceea trebuie sa preparati sau sa cumparati o supa de pui care nu contine morcov si nu are culoare galbena.
Preparare:
1. Turnati uleiul de masline intr-o oala cu fundul dublu si asezati-o pe foc mare. Adaugati cepele, acoperiti oala cu capacul si inabusiti-le cateva minute, pana ce se inmoaie, dar nu isi schimba culoarea.
2. Adaugati ciupercile, vinul si otetul cu tarhon. Amestecati continuu pana ce vinul scade, apoi adaugati supa de pui si lasati sa fiarba.
3. Adaugati migdalele macinate si lasati sa fiarba in continuare. Cand supa s-a ingrosat putin, puneti smanatana dulce si lasati-o sa fiarba din nou.
4. Indepartati spuma, micsorati flacara si sarati supa dupa gust. Presarati tarhon si amestecati.
5. Serviti-o fierbinte, in castroane preincalzite.
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"
- Ciorba de fasole cu carne (1.8 puncte WW)
- Ciorba de afumatura a la Mihanca (1.8 puncte WW)
Se spala carnea si se pune la fiert cam 30 de minute. In acest timp se taie legumele. Dupa ce a fiert carnea, se adauga si legumele si se lasa din nou sa fiarba. Se adauga ... - Supa crema de linte rosie, mayya (1.8 puncte WW)
Am calit un pic ceapa impreuna cu usturoiul,am spalat bine lintea am adaugat peste ceapa si usturoi apoi am completat cu apa si am lasat cam 20 minute sa fiarba. Dupa ce lintea a fiert am ... - Ciorba de perisoare, Cetateregala (1.8 puncte WW)
Se formeaza perisoarele din carne, orez si ou, li se da forma de nuca. Se fierb restul legumelor, se adauga perisoarele si se fierb 45 de minute! - Supa de rosii cu taitei, a la Nina (1.8 puncte WW)
Se infierbanta uleiul intr-o oala, se adauga sucul de rosii, apa si vegeta si se lasa sa fiarba. Cand clocoteste se adauga taiteii, zaharul si condimentele.
Alimente similare
- Supa crema dovlecei a la Sylvester, Montignac Faza I (1.1 puncte WW)
Se fierb dovleceii si ceapa. Dupa ce fierb bine, se adauga toate in blender; se adauga smantana si lingurita de ulei, se mai amesteca o data, pana ce devin o crema fina. Se serveste fierbinte. Crema se poate ... - Salata Nicoise Faza I Montignac a la Sylvester (1.6 puncte WW)
Se amesteca ingredientele si gata :-). Pofta buna! - Salata bulgareasca, Monti Faza I a la Sylvester (1.5 puncte WW)
Se amesteca toate ingredientele. Pofta buna, Slabutelor :-)! - Paine montignac faza 1, mayya (3.4 puncte WW)
Am amestecat toate ingredientele cu un tel,apoi am framantat pana am obtinut un aluat care nu se lipea nici de maini nici de vas.Am obtinut 800 g paine. - Biscuiti montignac faza 1, mayya (4.6 puncte WW)
Se amesteca toate ingredientele si se adauga apa (in jur de 150 ml) se amesteca bine bine pana se obtine o coca tare, astfel incat se poate da forma unui fursec fara sa se lipeasca ...