Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Ciorba de fasole cu pastrama de porc afumata by Mihaela

Denumire originală: Ciorba de fasole cu pastrama de porc afumata by Mihaela

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Ciorba de fasole cu pastrama de porc afumata by Mihaela" din categoria "Mancaruri".

Puncte Weight Watchers 0.9 /100ml Colesterol mg/100ml
Grăsimi 1.8 g/100ml Carbohidraţi 5.6 g/100ml
Grăsimi saturate g/100ml Fibre 1.4 g/100ml
Grăsimi polinesaturate g/100ml Zaharuri 0.2 g/100ml
Grăsimi mononesaturate g/100ml Proteine 4 g/100ml
Sodiu mg/100ml

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: ciorba, ciorba fasole

Informaţii/ingrediente

  • 250 g fasole boabe inmuiata de seara in apa rece
  • 300 g pastrama de porc afumata taiata cubulete
  • 100 g ceapa tocata marunt
  • 150 g morcov dat prin razatoarea mare
  • 100 g telina data prin razatoarea mare
  • 50 g gogosar taiat marunt
  • 20 g radacina de radacina de patrunjel data prin razatoare
  • 30 ml ulei
  • 25 g bulion
  • 30 g leustean verde tocat
  • 4 g cimbru
  • 2 g tarhon uscat
  • sare, piper dupa gust

Descrierea producător/Mod de preparare

Se clocoteste apa si se pune fasolea la fiert. Dupa 20 minute se arunca apa in care a fiert si se pune alta apa care a fost clocotota inainte. Cand bobul de fasole s-a crapat se adauga legumele si pastrama si se lasa sa fiarba completandu-se mereu cu apa fiarta. Cand s-a fiert fasolea si legumele se adauga tarhonul, cimbrul, sarea, leusteanul si bulionul si se mai da in cateva clocote. Stingeti focul si adaugati uleiul. Eu am completat cu apa pana am obtinut 3 kg ciorba.

Pofta buna!

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"

  1. Supa crema de ciuperci a la Extasssy (0.9 puncte WW)
    INGREDIENTE: 300 g ciuperci un morcov un ardei gras o ceapa 2 linguri faina 330 g iaurt degresat 2 lingurite ulei de masline piper sare PREPARARE: Intr-o cratita cu apa se pun la fiert ciupercile, morcovul si ceapa Cand s-au inmuiat legumele se scot si se piseaza ...
  2. Ciorba de pulpe de pui (0.9 puncte WW)
    pulpe pui dezosate ceapa zarzavat (patrunjel, morcov, telina radacina, gogosari) bulion cartofi paste fainoase apa bors tarate
  3. Ciorba burta a la Emili (0.9 puncte WW)
    Burta se fierbe se taie fideluta,in alta oala se pune uleiul cu ceapa la calit se adauga legumele date prin razatoare se pune apa si se adauga burta taiata cand este gata se bat 2 ...
  4. Ciorba de aripioare de pui (0.9 puncte WW)
    Aripioare de pui, fara os, 750gFidea, Monte Banato, 105gCartofi, 645gCeapa, 215gAmestec de legume pentru Bors Romanesc, Casa Taraneasca, 100gStevie, cruda, 50gCeapa verde, 30gLeustean, 15g
  5. Supa crema de ciuperci si legume a la Raluca (0.9 puncte WW)
    Se pune la fiert 1 litru de apa cu un cub Knorr ( eu am pus supa de gaina ca asta am avut, dar mai nimerit ar fi supa de ciuperci). In apa se adauga broccoli, ...

Alimente similare


Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: