Puncte Weight Watchers Ciorba de fasole cu pastrama de porc afumata by Mihaela
Denumire originală: Ciorba de fasole cu pastrama de porc afumata by Mihaela
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Ciorba de fasole cu pastrama de porc afumata by Mihaela" din categoria "Mancaruri".
Puncte Weight Watchers | 0.9 /100ml | Colesterol | mg/100ml | |
Grăsimi | 1.8 g/100ml | Carbohidraţi | 5.6 g/100ml | |
Grăsimi saturate | g/100ml | Fibre | 1.4 g/100ml | |
Grăsimi polinesaturate | g/100ml | Zaharuri | 0.2 g/100ml | |
Grăsimi mononesaturate | g/100ml | Proteine | 4 g/100ml | |
Sodiu | mg/100ml |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: ciorba, ciorba fasole
Informaţii/ingrediente
- 250 g fasole boabe inmuiata de seara in apa rece
- 300 g pastrama de porc afumata taiata cubulete
- 100 g ceapa tocata marunt
- 150 g morcov dat prin razatoarea mare
- 100 g telina data prin razatoarea mare
- 50 g gogosar taiat marunt
- 20 g radacina de radacina de patrunjel data prin razatoare
- 30 ml ulei
- 25 g bulion
- 30 g leustean verde tocat
- 4 g cimbru
- 2 g tarhon uscat
- sare, piper dupa gust
Descrierea producător/Mod de preparare
Se clocoteste apa si se pune fasolea la fiert. Dupa 20 minute se arunca apa in care a fiert si se pune alta apa care a fost clocotota inainte. Cand bobul de fasole s-a crapat se adauga legumele si pastrama si se lasa sa fiarba completandu-se mereu cu apa fiarta. Cand s-a fiert fasolea si legumele se adauga tarhonul, cimbrul, sarea, leusteanul si bulionul si se mai da in cateva clocote. Stingeti focul si adaugati uleiul. Eu am completat cu apa pana am obtinut 3 kg ciorba.
Pofta buna!
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"
- Supa crema de ciuperci a la Extasssy (0.9 puncte WW)
INGREDIENTE: 300 g ciuperci un morcov un ardei gras o ceapa 2 linguri faina 330 g iaurt degresat 2 lingurite ulei de masline piper sare PREPARARE: Intr-o cratita cu apa se pun la fiert ciupercile, morcovul si ceapa Cand s-au inmuiat legumele se scot si se piseaza ... - Ciorba de pulpe de pui (0.9 puncte WW)
pulpe pui dezosate ceapa zarzavat (patrunjel, morcov, telina radacina, gogosari) bulion cartofi paste fainoase apa bors tarate - Ciorba burta a la Emili (0.9 puncte WW)
Burta se fierbe se taie fideluta,in alta oala se pune uleiul cu ceapa la calit se adauga legumele date prin razatoare se pune apa si se adauga burta taiata cand este gata se bat 2 ... - Ciorba de aripioare de pui (0.9 puncte WW)
Aripioare de pui, fara os, 750gFidea, Monte Banato, 105gCartofi, 645gCeapa, 215gAmestec de legume pentru Bors Romanesc, Casa Taraneasca, 100gStevie, cruda, 50gCeapa verde, 30gLeustean, 15g - Supa crema de ciuperci si legume a la Raluca (0.9 puncte WW)
Se pune la fiert 1 litru de apa cu un cub Knorr ( eu am pus supa de gaina ca asta am avut, dar mai nimerit ar fi supa de ciuperci). In apa se adauga broccoli, ...
Alimente similare
- Carne de porc, afumata, porc sarat, crud (21.7 puncte WW)
- Fasole cu coasta afumata, iconst (2.4 puncte WW)
se fierbe fasolea, se caleste ceapa, se stinge cu suc de rosii, se fierbe costita cu fasolea si cu amestecul de ceapa si fasole. - Mancarica de fasole cu costita afumata, diamant2013 (3 puncte WW)
fasole alba uscata, costita afumata, pasta tomate, ceapa, zarzavat - Bors cu fasole si costita afumata, diamant2013 (2.5 puncte WW)
fasole alba mica 600.00 pasta de tomate 100.00 ceapa 100.00 zarzavat congelat 50.00 paste 150.00 costita afumata 450.00 bors 750.00 apa 1,500.00 ulei masline 50.00 - Ciorba de fasole verde a la Gea (0.4 puncte WW)
Se fierbe fasolea verde pastai. Separat se caleste ceapa si se face rantasul din: faina alba, boia si laptele. Rantasul se amesteca cu ceapa calita si se toarna peste fasolea fierband. Se condimenteaza cu sare ...