Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Ciorba de perisoare, de primavara

Poza (imaginea) puncte Weight Watchers Ciorba de perisoare, de primavara

Denumire originală: Ciorba de perisoare, de primavara

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Ciorba de perisoare, de primavara" din categoria "Mancaruri".

Puncte Weight Watchers 1.6 /100ml Colesterol 24 mg/100ml
Grăsimi 2.4 g/100ml Carbohidraţi 9 g/100ml
Grăsimi saturate g/100ml Fibre 1.4 g/100ml
Grăsimi polinesaturate g/100ml Zaharuri 2 g/100ml
Grăsimi mononesaturate g/100ml Proteine 6.4 g/100ml
Sodiu 284 mg/100ml

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: supa, ciorba, perisoare

Informaţii/ingrediente

  • 500g carne de gaina degresata, tocata marunt
  • 2 oua
  • 50g gris
  • 50g marar
  • 50g patrunjel
  • 200g ceapa
  • boia
  • piper
  • dafin
  • 4l supa de pui
  • 1l bors
  • 1 plic de bors Maggi
  • 800g rosii cuburi
  • 200g pastarnac
  • 200g morcov
  • 100g telina
  • 50g leustean

Descrierea producător/Mod de preparare

Carnea de gaina se toaca la masina de tocat carne impreuna cu 100g din ceapa, mararul si patrunjelul.

Apoi se amesteca cu ouale, grisul, boiaua si piperul.

Se formeaza perisoarele de dimensiunile dorite, toate de aceeasi marime pentru a se fierbe uniform.

Separat se pune supa la fiert si cand da in clocot se adauga restul de 100g ceapa, morcovul, pastarnacul, telina si se fierb 2 min.

Apoi se scufunda perisoarele in supa, una cate una si se fierb 30min. Dupa 30min se adauga rosiile si se mai fierbe 15 min.

La sfarsit se adauga borsul maggi, borsul de tarate si se mai fierbe 10 min. Se inchide focul si se adauga leusteanul tocat.

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"

  1. Ciorba de fasole a la Mishutza (1.5 puncte WW)
  2. Ciorba taraneasca de manzat (1.5 puncte WW)
    Carnea se spala si se portioneaza. Legumele radacinoase, dupa curatire si spalare, se taie in triunghiuri. Ardeii, curatati si spalati, se taie in fasii, varza curatata se taie in careuri, iar ceapa se taie marunt. ...
  3. Ciorba de pui cu taitei (1.5 puncte WW)
  4. Ciorba de pui cu taitei By Ali_lumi (1.5 puncte WW)
    Aripioare de pui 507 gr cartofi 236 gr morcov 94gr fidea lata 60 gr bulion 40 gr leustean dupa gust delikt de legume.
  5. Ciorba de pui (leila87) (1.5 puncte WW)
    Ingredientele se fierb, la sfarsit se adauga oul batut si se mai fierbe cateva minute.  

Alimente similare

  • Ciorba de perisoare (2.5 puncte WW)
  • Ciorba de perisoare a la roxana (2 puncte WW)
  • Ciorba de perisoare, Chriselle (0.8 puncte WW)
    Se pune apa la fiert si intre timp se curata legumele. Se adauga in apa ceapa taiata marunt, telina si morcovii dati pe razatoare. Dupa aprox. 10 min se adauga cartofii taiati cubulete impreuna cu mazarea ...
  • Ciorba de perisoare, Cetateregala (1.8 puncte WW)
    Se formeaza perisoarele din carne, orez si ou, li se da forma de nuca. Se fierb restul legumelor, se adauga perisoarele si se fierb 45 de minute!
  • Ciorba perisoare low-carb, Mika (1.7 puncte WW)
    Punem ceapa si ardeiul la fiert in apa. Pana fierbe apa facem perisoarele. Amestecam carnea tocata cu ceapa, oul si semintele de susan si potrivim de sare si piper, dupa care formam bilutele. Cand fierbem apa, ...

Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: