Puncte Weight Watchers Ensalada (andive, radicchio, salata verde), Gourmet
Denumire originală: Ensalada
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Ensalada (andive, radicchio, salata verde), Gourmet" din categoria "Legume".
Puncte Weight Watchers | 0.3 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 0 g/100g | Carbohidraţi | 1.1 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 1.4 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: salata, legume
Informaţii/ingrediente
andive, radicchio, salata verde
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Legume"
- Amestec gradina, Bonduelle (0.2 puncte WW)
- Telina cu morcov, Eisberg (0.2 puncte WW)
morcov - 50% telina - 50% - Minestrone, Dujardin (0.2 puncte WW)
Ingrediente: cartofi 25%, morcov 15%, mazare 10%, fasole verde 10%, rosii 10%, zucchini 6%, telina 6%, broccoli 5%, conopida 3%, ceapa verde 3%, fasole 3%, ceapa 3%, busuioc, patrunjel - Amestec legume cu porumb, Dujardin (0.2 puncte WW)
- Amestec de 7 legume congelate rapid, Tip (0.2 puncte WW)
Alimente similare
- Salata de andive cu pui (3.6 puncte WW)
se fierbe carnea. se tocanesc marunt andivele si carnea si se amesteca cu maioneza - Salata de castraveti, ardei, ceapa, salata verde (salata pentru grupa sanguina B III), Bread Pitt (1.9 puncte WW)
Se toaca legumele, se pun in castron, se asezoneaza cu ulei si otet de mere sau zeama de lamaie. Nu are rosii, deci se poate consuma de cei cu grupa sanguina B III. - Salata verde cu ridichi si ceapa verde (0.9 puncte WW)
Salata de primavara. Se taie si se amesteca ingredientele (salata verde, ridichi, ceapa verde). Rezulta un castron de 555 gr. - Salata verde, iceberg (include tipurile de salata creata), cruda (0 puncte WW)
- Salata cu seminte, masline, salata verde si oua de prepelita (3.3 puncte WW)
Se taie fasii salata. Se adauga mararul si patrunjelul tocat marunt, semintele decojite, sarea, piperul, branza de vaci. Separat se amesteca otetul cu uleiul de masline si putina apa. Se toarna deasupra si se amesteca bine. Deasupra se pun ...