Puncte Weight Watchers Ceva fin Branzica si smantana, Delaco
Denumire originală: Ceva fin Branzica si smantana
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Ceva fin Branzica si smantana, Delaco" din categoria "Branzeturi".
Puncte Weight Watchers | 1.8 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 2.2 g/100g | Carbohidraţi | 3 g/100g | |
Grăsimi saturate | 1.4 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | 3 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 12.4 g/100g | |
Sodiu | 300 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: branza, smantana
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Ceva fin Branzica si smantana, Delaco"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Branzeturi"
- Perle de branza Cottage, Cora (1.8 puncte WW)
granule de branza 69%, smantana 30%, sare - Branza slaba de vaci 0.2% grasime, Raraul (1.8 puncte WW)
lapte de vaca degresat pasteurizat 0,1% grasime, culturi lactice selectionate - Granule de branza proaspata cu smantana 2.2% grasime, Hochland (1.8 puncte WW)
- Branza de vaci slaba, Covalact de tara (1.8 puncte WW)
- Crema branza natural 3% grasime, Levevis (1.8 puncte WW)
Alimente similare
- Crema de branzica cu susan Lumy (4 puncte WW)
Se amesteca toate ingredientele pana se obtine o crema. Pofta buna! - Branzica proaspata degresata si capsuni (1 puncte WW)
- Ficatei cu smantana (3.8 puncte WW)
Se pune in ulei la prajit ficatul, se adauga usturoiul tocat, ciupercile taiate felii si piperul. Cand sunt gata se adauga smanatana si se mai lsasa la foc mic cateva minute. La final se adauga patrunjelul taiat ... - Piept de pui cu smantana by Aly (5.6 puncte WW)
Am taiat pieptul de pui fasiute,l-am fript in tigaia de teflon fara ulei. Intre timp am amestecat faina cu smantana sare si piper si am adaugat peste pieptul de pui rumenit. Am mai tinut pe foc 20 ... - Ciulama de pui cu smantana (3.7 puncte WW)
Se coace puiul portionat inabusit. Se inabuse ceapa peste care se adauga delikatul. Se amesteca faina, smantana si apa dupa care se fierbe lasadu-se sa se ingroase. Se adauga puiul se mai da un clocot si gata.