Puncte Weight Watchers Foi de placinta, Tip
Denumire originală: Foi de placinta
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Foi de placinta, Tip" din categoria "Alte alimente".
Puncte Weight Watchers | 5.1 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 0.5 g/100g | Carbohidraţi | 60 g/100g | |
Grăsimi saturate | 0.2 g/100g | Fibre | 6.1 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | 4.8 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 9 g/100g | |
Sodiu | 500 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: placinta
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Foi de placinta, Tip"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Alte alimente"
- Agenti de fermentatie, crema tartar (5.1 puncte WW)
- Foi placinta Frozen Dream, Lidl (5 puncte WW)
- Foi de placinta, Morarita (5 puncte WW)
- Pudra roscove, SanoVita (4.5 puncte WW)
- Drojdie cu ierburi, Erntesegen (4.2 puncte WW)
Alimente similare
- Placinta cu iaurt (3.9 puncte WW)
Intr-o tava mai inalta se aseaza 3-4 foi unse cu unt intre ele, se pune o parte din compozitia formata din iaurt+gris+oua+zahar, apoi se aseaza peste inca 3-4 foi unse intre ele, se pune restul ... - Placinta cu varza (2.8 puncte WW)
- Placinta dovleac (3.1 puncte WW)
Pentru foi: 800g faina 70g ulei putina sare Pentru umplutura: 2kg dovleac 70g ulei scortisoara 110g zahar zahar vanilat rom Din toata compozitia iese mai mult de o tava. Pentru mai putina placinta modificati cantitatile! Este delicioasa! Pofta buna! - Placinta cu spanac (6.7 puncte WW)
se amesteca faina cu margarina si iaurtul, se obtine o coca moale ce se tine la rece aproape o ora. dupa aceea se bat ouale, se rade branza pe razatoarea mica si se adauga spanacul. se ... - Placinta cu branza (4.8 puncte WW)
Ingrediente reteta pentru foi: 500 g faina, 1/2 lingurita sare, 3 linguri de ulei, 10-15 g drojdie proaspata, apa calda cat cuprinde; pentru umplutura: 500 g branza de vaci dulce, 250 g telemea, un borcan iaurt ...