Puncte Weight Watchers Foietaj cu caise si morcovi, Franzeluta
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Foietaj cu caise si morcovi, Franzeluta" din categoria "Dulciuri".
Puncte Weight Watchers | 8.6 /100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi | 14.8 g/100g | Carbohidraţi | 51.6 g/100g | |
Grăsimi saturate | 0 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0 g/100g | Zaharuri | 0 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0 g/100g | Proteine | 4.9 g/100g | |
Sodiu | 0 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: foietaj franzeluta, foitaj franzeluta
Informaţii/ingrediente
faina de grau de calitate superioara, gem de caise si morcov (29%), apa potabila, margarina, zahar, drojdie, sare alimentara, ameliorator (emulgator E472e, acidifiant fosfat de calciu, antioxidant acid ascorbic, enzime a-amilaza).
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Dulciuri"
- Produse de patiserie pentru toast, cu fructe (8.5 puncte WW)
- Strudel cu branza dulce XXL, Fornetti (7.9 puncte WW)
- Foietaj, briosa cu stafide, Bon APettit (7.9 puncte WW)
- Fagure visine si budinca, Fornetti XXL (7.7 puncte WW)
Foietaj XXL Fagure visine si budinca Produs la bucata cu umplutura combinata in care doua gusturi distincte isi dau intalnire spre satisfactia si deliciul consumatorului - Rulou cu scortisoara Minibon, Cinnabon (7.5 puncte WW)
Alimente similare
- Foietaj cu ciocolata amaruie (9 puncte WW)
Se imparte in 3 foietajul. Se pune ciocolata. Se impatureste se da la cuptor. - Foietaj cu branza degresata (5.8 puncte WW)
Se imparte foietajul in 3 si se pune in fiecare 20gr de branza degresata. Se baga la cuptor - Foietaj frantuzesc cu branza (1.5 puncte WW)
se taie aluatul patratele,se umple cu branza rasa si se impacheteaza,se pune in tava(eu am pus hartie de copt in tava ) se unge putin patratelele cu ulei si se da la cuptor - Placinta (foietaj) cu branza a la Slabuta (4.1 puncte WW)
Mo de preparare: Se pun la decongelat foile de placinta.Intre timp se amesteca branza de vaci cu ouale si mararul.Se ia o forma, tava si se unde cu putin ulei, ca sa nu se lipeasca placinta.Fiecare ... - Tarta cu pui si ciuperci, cu foietaj a la Alina (5.2 puncte WW)
Puiul, ciupercile, ardeiul si ceapa se maruntesc si se calesc intr-o tigaie de teflon in proportie de 60%. Se adauga mararul si se condimenteaza.Se rastoarna intr-un vas si se amesteca impreuna cu iaurtul ( am ...