Puncte Weight Watchers Grisine cu rozmarin, Panealba
Denumire originală: Grissini con rozmarino
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Grisine cu rozmarin, Panealba" din categoria "Snack-uri".
Puncte Weight Watchers | 9 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 7.1 g/100g | Carbohidraţi | 57.2 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 10.1 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: grisine, grisina, rozmarin
Informaţii/ingrediente
faina alba de grau, ulei vegetal, malt, drojdie de bere, sare, rozmarin 1%
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Snack-uri"
- Covrigei cu sare, Boromir (8.9 puncte WW)
făină albă de grâu, apă, sare iodată (6%), grăsimi vegetale nehidrogenate, zahăr, drojdie - Biscuiti cu alac, branza si ceapa, Alnatura (8.9 puncte WW)
- Crispy Grissini cu ulei de masline, May Day (8.9 puncte WW)
faina, grasimi vegetale, ulei de masline 5%, extract de malt, drojdie, sare iodata, zahar, agenti de crestere (amelioratori), arome, conservanti (metabisulfit de sodiu, acid citric) - Sticksuri cu susan, Clever (8.9 puncte WW)
- Covrigei buzoieni Superiori Traditionali cu mac, Boromir (8.9 puncte WW)
Ingrediente : faina alba de grau, apa, drojdie, sare iodata, grasimi vegetale, zahar, mac(2,3%) .
Alimente similare
- Rozmarin (2.3 puncte WW)
- Rozmarin, proaspat (2.3 puncte WW)
- Rozmarin, uscat (7.1 puncte WW)
- Ficatei de pui cu rozmarin a la Lauricius (2.6 puncte WW)
Se topeste untul, se adauga doua linguri de ulei si ceapa taiata rondele. Cand ceapa s-a inmuiat se pun ficatei si se lasa sa se rumeneasca putin (cam 3-4 minute) la foc moderat. Se intorc foarte usor ... - Aripioare cu ardei si rozmarin by Mika (4.8 puncte WW)
In uleiul incins intr-o tigaie perpelim un pic aripioarele, dupa care adaugam usturoiul taiat marunt si ceapa solzisori si lasam 5 minute, sa se inmoaie. Intr-o tava asezam apoi aripioarele, peste care adaugam rosiile si ardeiul ...