Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Hering marinat, Negro

Poza (imaginea) puncte Weight Watchers Hering marinat, Negro

Denumire originală: Hering marinat Negro

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Hering marinat, Negro" din categoria "Peste".

Puncte Weight Watchers 3.1 /100g Colesterol 0 mg/100g
Grăsimi 7.6 g/100g Carbohidraţi 6.3 g/100g
Grăsimi saturate 0 g/100g Fibre 0 g/100g
Grăsimi polinesaturate 0 g/100g Zaharuri 0 g/100g
Grăsimi mononesaturate 0 g/100g Proteine 8.3 g/100g
Sodiu 0 mg/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: hering, hering negro, hering marinat

Informaţii/ingrediente

Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Hering marinat, Negro"

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Peste"

  1. Stavrid gatit (3.1 puncte WW)
  2. Sardine in sos tomat, Marocane (3.1 puncte WW)
    sardine, apa, sos tomat, sare
  3. Pastrav file, Edenia (3.1 puncte WW)
  4. Surimi, Moreira (3.1 puncte WW)
  5. Somon extra roz superior din Pacific, 365 (3.1 puncte WW)
    somon, sare

Alimente similare

  • Hering, Atlantic, marinat (6.7 puncte WW)
  • Peste marinat (3.8 puncte WW)
    Se taie pestele in bucati potrivite si se aseaza intr-o oala in care am pus un strat din legumele taiate rondele. Deasupra punem restul de legume si frunzele. Apa, uleiul, otetul si condimentele le amestecam ...
  • Piept de pui marinat la cuptor (3.6 puncte WW)
    Se amesteca usturoiul pisat cu mierea, uleiul de masline, condimentele, vinul si zeama de portocale. Se adauga ceapa taiata pestisori si se prepara un sos marinat in care se tine pieptul de pui 1-2 ore. ...
  • Pui la cuptor marinat cu bere a la Rebecca (5.4 puncte WW)
  • Hering (4 puncte WW)

Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: