Puncte Weight Watchers Iaurt URA-A-A! capsuna, InLac Cupcini
Denumire originală: Iaurt URA-A-A! capsuna, InLac Cupcini
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Iaurt URA-A-A! capsuna, InLac Cupcini" din categoria "Lactate".
Puncte Weight Watchers | 1.5 /100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi | 1.5 g/100g | Carbohidraţi | 11.3 g/100g | |
Grăsimi saturate | 0 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0 g/100g | Zaharuri | 0 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0 g/100g | Proteine | 2.9 g/100g | |
Sodiu | 0 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: iaurt, iaurt capsuni, iaurt fructe
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Iaurt URA-A-A! capsuna, InLac Cupcini"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Lactate"
- Iaurt dietetic 0.1% grasime cu visine, Danone (1.4 puncte WW)
lapte de vaca pasteurizat degresat proteine din lapte fermenţi de iaurt - Iaurt dietetic 0.1% grasime cu piersici, Danone (1.4 puncte WW)
lapte de vaca pasteurizat degresat proteine din lapte fermenţi de iaurt - Iaurt ecologic 2.8% grasime, LaDorna (1.4 puncte WW)
- Iaurt 3,1% grasime, Gusturi Romanesti (1.4 puncte WW)
- Activia de baut fructe de livada, caise, Danone (1.4 puncte WW)
lapte pasteurizat partial degresat, zahar, caise 2.8%( cu adaos de sirop de glucoza-fructoza, coloranti: betacaroen, extract de ardei rosu), guma acacia, lapte praf, fermenti selectionati de iaurt , ferment Bifidus ActiRegularis.
Alimente similare
- Iaurt Bio (1.5 puncte WW)
Ingrediente: iaurt fara zahar, facut din lapte degrasat. - Sos de iaurt cu usturoi (1.3 puncte WW)
- Placinta cu iaurt (3.9 puncte WW)
Intr-o tava mai inalta se aseaza 3-4 foi unse cu unt intre ele, se pune o parte din compozitia formata din iaurt+gris+oua+zahar, apoi se aseaza peste inca 3-4 foi unse intre ele, se pune restul ... - Iaurt Curtici (1.8 puncte WW)
- Sos de iaurt a la Extasssy (1.6 puncte WW)
Se amesteca galbenusul de ou cu sarea si mustarul, apoi se incorporeaza treptat iaurtul. Se adauga zeama de lamaie dupa gust.