Puncte Weight Watchers Foietaj Kat Kat Tat cu cacao/ciocolata, Ulker
Denumire originală: Kat Kat Tat chocolate
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Foietaj Kat Kat Tat cu cacao/ciocolata, Ulker" din categoria "Dulciuri".
Puncte Weight Watchers | 13 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 30.2 g/100g | Carbohidraţi | 58.3 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | 22.8 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 5.2 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: ciocolata, kat, tat
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Foietaj Kat Kat Tat cu cacao/ciocolata, Ulker"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Dulciuri"
- Blat de placinta (tarta), tip standard, amestec (mix) uscat, preparat, copt (12.2 puncte WW)
- Blat de placinta (tarta), tip standard, congelat, gata pentru coacere, imbogatit, copt (11.9 puncte WW)
- Blat de placinta (tarta), tip prajitura, preparat dupa reteta, cu graham, copt (11.7 puncte WW)
- Lipie dulce (Tortas de anis) (11.5 puncte WW)
- Strudel cu umplutura de caise 10 O'clock, Derpan (11 puncte WW)
Alimente similare
- Foietaj cu ciocolata amaruie (9 puncte WW)
Se imparte in 3 foietajul. Se pune ciocolata. Se impatureste se da la cuptor. - Dulciuri, ciocolata, neagra (45-59% cacao, 90%, 60-69% cacao; in substanta uscata) (12.9 puncte WW)
- Foietaj cu branza degresata (5.8 puncte WW)
Se imparte foietajul in 3 si se pune in fiecare 20gr de branza degresata. Se baga la cuptor - Foietaj frantuzesc cu branza (1.5 puncte WW)
se taie aluatul patratele,se umple cu branza rasa si se impacheteaza,se pune in tava(eu am pus hartie de copt in tava ) se unge putin patratelele cu ulei si se da la cuptor - Tarta cu pui si ciuperci, cu foietaj a la Alina (5.2 puncte WW)
Puiul, ciupercile, ardeiul si ceapa se maruntesc si se calesc intr-o tigaie de teflon in proportie de 60%. Se adauga mararul si se condimenteaza.Se rastoarna intr-un vas si se amesteca impreuna cu iaurtul ( am ...