Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Macaroane cu gust de pui (picant), Mivina

Poza (imaginea) puncte Weight Watchers Macaroane cu gust de pui (picant), Mivina

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Macaroane cu gust de pui (picant), Mivina" din categoria "Alte alimente".

Puncte Weight Watchers 8.3 /100g Colesterol 0 mg/100g
Grăsimi 16.2 g/100g Carbohidraţi 43.9 g/100g
Grăsimi saturate 0 g/100g Fibre 0 g/100g
Grăsimi polinesaturate 0 g/100g Zaharuri 0 g/100g
Grăsimi mononesaturate 0 g/100g Proteine 6 g/100g
Sodiu 0 mg/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: paste, macaroane, taitei, taitei mivina, mivina cu gust de pui

Informaţii/ingrediente

Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Macaroane cu gust de pui (picant), Mivina"

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Alte alimente"

  1. Taitei cu sos din carne de pui, Mivina (8.2 puncte WW)
  2. Taitei cu gust ciuperci, Mivina (8.1 puncte WW)
  3. Taitei cu gust de pui, Mivina (8.1 puncte WW)
  4. Taitei cu gust de carne, Mivina (8.1 puncte WW)
  5. Macaroane cu gust de bacon (nepicant), Mivina (8 puncte WW)

Alimente similare

  • Macaroane (6.9 puncte WW)
  • Macaroane cu varza (4.1 puncte WW)
    Se taie varza fasii, se caleste cu un pic de ulei si apoi se adauza macaroanele fierte.
  • Macaroane cu branza si ou (6.6 puncte WW)
    Se fierb macaroanele si se scurg de apa, se adauga branza rasa si ouale batute. Se baga la cuptor pana se rumeneste.
  • Macaroane cu branza (7.4 puncte WW)
    se fierb macaroanele al dente, se scurg, apoi se rade branza.
  • Macaroane cu nuci si zahar (9.8 puncte WW)
    Ss fierb macaroanele in apa cu sare. Se scurg se adauga nuca macinata si zahar , dupa gust.

Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: