Puncte Weight Watchers Mujdei de usturoi , by Dorutza
Denumire originală: Mujdei
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Mujdei de usturoi , by Dorutza" din categoria "Sosuri".
Puncte Weight Watchers | 4.9 /100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi | 16.4 g/100g | Carbohidraţi | 5.6 g/100g | |
Grăsimi saturate | 0 g/100g | Fibre | 0.3 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0 g/100g | Zaharuri | 0.1 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0 g/100g | Proteine | 2.4 g/100g | |
Sodiu | 706 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: usturoi, mujdei
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Mujdei de usturoi , by Dorutza"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Sosuri"
- Sos cruditati leger, Amora (4.8 puncte WW)
- Sos/dressing pentru salata, sos/dressing mustar cu miere, cu calorii reduse/slab caloric (4.8 puncte WW)
- Sos de usturoi, Kraft (4.7 puncte WW)
- Sos/dressing pentru salata, sos ranch, cu continut redus de grasime (4.7 puncte WW)
- Sos Ragu, a la Andreea (4.6 puncte WW)
Alimente similare
- Mujdei de usturoi (11.3 puncte WW)
Se prepara un sos din usturoi pisat, ulei, apa daca este cazul si condimente (sare, piper, verdeturi). Valorile nutritionale pot fi diferite in functie de ingredientele folosite. - Mujdei de usturoi, a la Marius (5.4 puncte WW)
Se piseaza usturoiul, se adauga pudra de usturoi (optional), Vegeta, piperul macinat, uleiul de masline si sucul de lamaie. Se amesteca pana la omogenizare. Pentru diluare se adauga apa. - Mujdei a la Cris (14.1 puncte WW)
Se prepara ca o maioneza - Lasagna pui, by Dorutza (4.8 puncte WW)
sos bechamel - Se topeste untul pe foc mic intr-o craticioara. Se adauga faina si se amesteca bine pana obtinem o crema. Incepem sa adaugam laptele, incet amestecand mereu . Cand incepe sa aiba o consistenta mai groasa ... - Ciocolata de casa, by Dorutza (8.9 puncte WW)
Laptele praf il amestecam cu cacaoa .Punem apa la fiert cu zaharul. Amestecam pana se dizolva zaharul. Cand incepe sa fiarba siropul va face o spuma alba. Din acest moment in functie de cat fierbeti ...