Puncte Weight Watchers Paste fainoase cu sos de ciuperci, Baneasa
Denumire originală: Penne ai Funghi
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Paste fainoase cu sos de ciuperci, Baneasa" din categoria "Paste".
Puncte Weight Watchers | 8.6 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 8.2 g/100g | Carbohidraţi | 69 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 11.8 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: sos, paste, ciuperci, fainoase
Informaţii/ingrediente
Paste fainoase scurte din grau dur 75%, sos deshidratat 25% (ciperci 12% (Boletus Eulis si Champignons), grasime vegetala, lactoza, sare, proteina hidrolizata de soia si de porumb, potentiator de aroma: monosodiu glutamat, sirop de glucoza, proteina din lapte, amidon de grau, arome, usturoi, praz, patrunjel).
Descrierea producător/Mod de preparare
Aceste paste contin toate ingredientele si necesita doar fierbere.
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Paste"
- Tortellini cu sunca/prosciutto crudo, Fior di Pasta (8.5 puncte WW)
paste 72%, umplutură 28 % - Tagliatelle alla Carbonara, Ready Pasta, Baneasa (8.5 puncte WW)
- Paste integrale de secara, SanoVita (8.4 puncte WW)
- Tortellini cu 4 feluri de branza, Fior di Pasta (8.4 puncte WW)
Introduceti continutul ambalajului in 2,5 L de apa putin sarata inainte de a da in clocot. Lasati sa fiarba 15 minute. - Tortellini cu sunca (prosciutto), Monte Banato (8.4 puncte WW)
Alimente similare
- Paste fainoase "Scoici" (6.9 puncte WW)
- Csaladi szarazteszta penne (paste fainoase) (7.1 puncte WW)
fierbeti apa din belsug,adica de cel putin 10 ori mai multa apa decat cantitatea de paste,puneti pastele si adaugati sare(puneti pastele in cel putin 5 l de apa in clocot si adaugati sare).dupa ce apa ... - Paste cu ton si sos (2.5 puncte WW)
Se pun pastele la fiert in apa cu sare si cand au fiert, se pun la scurs. Intr-o tigaie mica se pune uleiul si apoi se adauga usturoiul, pentru a se cali cateva secunde. Se adauga ... - Paste cu ton (4.2 puncte WW)
- Paste cu sos de dovlecei (1.7 puncte WW)
Intr-o lingura de ulei si putina apa se inabusa legumele 10 min (ceapa taiata marunt, morcovii si dovleceii dati pe razatoare si ardeiul taiat fasii), se adauga rosiile taiate cuburi si se mai fierbe totul ...