Puncte Weight Watchers Pastrama Taraneasca Afumata Feliata, Gusturi Romanesti
Denumire originală: Pastrama Taraneasca Afumata Feliata
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Pastrama Taraneasca Afumata Feliata, Gusturi Romanesti" din categoria "Mezeluri".
Puncte Weight Watchers | 4.3 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 6 g/100g | Carbohidraţi | 2 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 32 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: pastrama
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Pastrama Taraneasca Afumata Feliata, Gusturi Romanesti"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mezeluri"
- Muschi file feliat, Mega Image (4.1 puncte WW)
- Sunca presata York, Campofrio (4 puncte WW)
Ingrediente: carne pulpa, spata porc, carne pasare, apa, amidon de cartofi, proteina vegetala din soia, zahar, lactoza, antioxidanti (izoascorbat de sodiu, lactat de sodiu), stabilizatori (polifosfati, caragenan), arome, potentiatori de aroma (glutamat monosodic), conservant (nitrit ... - Rulada de pui, Pikok (4 puncte WW)
carne de pui (70%), piele de pui, apa, proteina de soia, sare de masa, amidon din cartofi, condimente, arome pentru carne, stabilizator: alga euchema prelucrata, potentiator de aroma: glutamat monosodic, corector de aciditate: citrat trisodic, ... - Muschi Taranesc Afumat Feliat, Gusturi Romanesti (4 puncte WW)
- Sunca (3.9 puncte WW)
Alimente similare
- Ciorba de fasole cu pastrama de porc afumata by Mihaela (0.9 puncte WW)
Se clocoteste apa si se pune fasolea la fiert. Dupa 20 minute se arunca apa in care a fiert si se pune alta apa care a fost clocotota inainte. Cand bobul de fasole s-a crapat ... - Pastrama (3.4 puncte WW)
- Pastrama oaie la gratar (9.7 puncte WW)
- Ochiuri Romanesti (in apa) (4.1 puncte WW)
- Omleta taraneasca (6.4 puncte WW)
se toaca ceapa si salamul apoi se prajesc putin dupa care se adauga ouale si se mai lasa putin pe foc