Puncte Weight Watchers Pate de pui cu ciuperci si coaja de portocale
Denumire originală: Pate de pui cu ciuperci si coaja de portocale
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Pate de pui cu ciuperci si coaja de portocale" din categoria "Mancaruri".
Puncte Weight Watchers | 3 /100g | Colesterol | 54.4 mg/100g | |
Grăsimi | 6.7 g/100g | Carbohidraţi | 3.9 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | 1.2 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | 0.6 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 14.1 g/100g | |
Sodiu | 230.5 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: pui, pate, portocale, ciuperci
Informaţii/ingrediente
- Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), piept, carne macra, crud, prelucrat, 600g
- Ciuperci champignon crude, 355g
- Ou de gaina, integral, 4 bucati
- Coaja de portocala, proaspata, 70g
- Mustar galben, preparat, 5g
- Frisca Creme patisserie (preparat pe baza de grasimi vegetale) fara zahar pentru gatit si creme, Meggle, 150ml
- Sare de/pentru masa, 0.75g
Descrierea producător/Mod de preparare
Fileul de pui se da prin blender sau masina de tocat pana obtinem o pasta-piure.
Se adauga ouale, sarea, mustarul si coaja de portocale.
Ciupercile se spala, jumatate din cantitate se toaca marunt, cealalta jumatate se taie felii.
Cele tocate marunt se adauga la amestecul de pui.
Se adauga frisca, se amesteca bine pana la omogenizarea compozitiei.
Se pune intr-o forma tapetata cu hartie de copt, ciupercile felii se incorporeaza in mijlocul pateului, forma se acopera cu folie.
Forma se pune pe o tava adanca, umpluta cu apa, pana la mijlocul formei cu pate.
Se tine la cuptor, la foc mediu, pana compozitia devine densa, de consistenta pateului.
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"
- Ficatei de pui la cuptor a la Anqutz (2.9 puncte WW)
Curatam si spalam ficateii si ii lasam la scurs intr-un strecurator. Taiem o ceapa solzisori si o punem la calit, intr-o tigaie cu ulei. Dupa ce ficateii s-au scurs si avem si ceapa calita, luam un vas ... - Ciuperci umplute cu mozzarella (2.9 puncte WW)
- Budinca de conopida a la luiza254 (2.9 puncte WW)
se unge vasul yena cu untul, se presara jumatate din cantitatea de pesmat, se aseaza buchetelele de conopida oparita intr-o unda de apa clocotita (fara sa se inmoaie, sau cum va place), se pune sare ... - Buseu de spanac, South Beach faza I (2.8 puncte WW)
Ceapa se toaca marunt. Branza se marunteste. Ouale se bat bine. Spanacul de decongeleaza. Toate se amesteca bine si se pun intr-o forma tapetata cu hartie de copt, altfel se lipeste. Se face la foc mic cam 60 minute. - Chiftele din dovlecei si telemea de oaie (2.8 puncte WW)
Ceapa verde si usturoiul verde se toaca cu blenderul si se amesteca cu restul de ingrediente, apoi se formeaza chiftelele si se pun pe hartie de copt unsa cu putin ulei si se da la ...
Alimente similare
- Portocale, proaspete, cu coaja (0.5 puncte WW)
- Portocale, Citrus sinensis, proaspete, cu coaja (0.5 puncte WW)
- Pate de ciuperci (1.7 puncte WW)
Ceapa si usturoiul tocate se soteaza in unt, apoi se adauga ciupercile taiate, cimbrul si se stringe amestecul cu vinul. Se lasa la foc mic sa se patrunda, ca 20 de minute, amestecandu-se din cand ... - Pate de pui cu ciuperci "Slabuta" (1.3 puncte WW)
Fileul de pui se da prin blender sau masina de tocat pana se obtine o pasta-piure. Se adauga ouale, sarea, mustarul si coaja de portocale. Ciupercile se spala, jumatate din ei se toaca marunt, cealalta jumatate se ... - Cartofi, gatiti la microunde, in coaja, doar coaja, fara sare (1.8 puncte WW)