Puncte Weight Watchers Pulpa de curcan cu legume la cuptor
Denumire originală: Pulpa de curcan
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Pulpa de curcan cu legume la cuptor" din categoria "Mancaruri".
Puncte Weight Watchers | 2.5 /100g | Colesterol | 49.2 mg/100g | |
Grăsimi | 4.5 g/100g | Carbohidraţi | 3.5 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | 1 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | 0.5 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 13.4 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: pulpa, legume, curcan
Informaţii/ingrediente
- Pulpa superioara de curcan fara os si piele 860g
- 1 Conserva ciuperci intregi 220g
- 1 cutie rosii decojite 150g
- 1 ceapa rosie 35g
- 1 morcov 130g
- 1 ardei gras rosu 195g
- 4-5 catei de usturoi 18g
- vin alb sec 100ml
- ulei de masline extravirgin 5ml
- sare, piper, chimen
Descrierea producător/Mod de preparare
Pulpa de curcan se cresteaza cu un cutit si se aseaza intr-un vas termorezistent uns cu ulei de masline.
Se presara cu sare, piper si chimen iar in crestaturi se pune usturoiul taiat feliute.
Ceapa se taie pestisori si se presara peste pulpe.
Se adauga morcovul taiat rondele si ardeiul taiat fideluta.
Deasupra se pun ciupercile intregi, rosiile decojite si taiate cubulete si vinul alb.
Se acopera cu un capac si se baga la cuptor pentru app. 1,5 ore dupa care se mai lasa inca 30 minute fara capac.
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"
- Legume wok cu pui si taietei (2.4 puncte WW)
- Bambus cu carne de porc (2.4 puncte WW)
- Piept de pui, fara piele, cu fasole verde (2.4 puncte WW)
- Sote de pui aromat, South Beach (faza 1) (2.4 puncte WW)
1 lingura ulei de masline extravirgin2 jumatati de piept de pui, dezosat si fara piele (250 gr)½ ceapa mare feliata (100 gr)2 catei de usturoi tocat½ lingura frunze proaspete de rozmarin, maruntite½ cana supa de ... - Varza cu costita de porc afumata (2.4 puncte WW)
Varza se curata, spala si se taie “fideluta”. Ceapa se toaca marunt. Costita se taie cubulete. Se ia un castron, se toarna 2 linguri de ulei si se adauga ceapa, se prajeste pana ceapa devine rumena. Se adauga costita, ...
Alimente similare
- Carne de curcan, toate clasele (de curcan) pulpa, carne si piele, gatita la cuptor, fripta (5 puncte WW)
- Carne de curcan, curcan tanar, pulpa, carne si piele, gatita, la cuptor, fripta (4.9 puncte WW)
- Carne de curcan, curca tanara, pulpa, carne si piele, gatita, la cuptor, fripta (5.1 puncte WW)
- Carne de curcan, pui (pana in 16 saptamani), pulpa, carne si piele, gatita, la cuptor, fripta (3.9 puncte WW)
- Carne de curcan, pui (pana in 16 saptamani), pulpa, carne macra, gatita, la cuptor, fripta (3.5 puncte WW)