Puncte Weight Watchers Spuma de cacao cu iaurt by Tina
Denumire originală: Spuma de cacao cu iaurt
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Spuma de cacao cu iaurt by Tina" din categoria "Mancaruri".
Puncte Weight Watchers | 1.1 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 2.1 g/100g | Carbohidraţi | 5 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | 1.5 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 6.8 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: desert, iaurt, cacao
Informaţii/ingrediente
- albus de ou crud - 70g=2 albusuri
- 100g iaurt 2.8% grasime
- 1 lgt. cacao pudra, neindulcita
- 1/2 lgt scortisoara macinata
- indulcitor lichid de stevie
Descrierea producător/Mod de preparare
Se bat albusurile spuma si la final se adauga indulcitorul, mirodeniile.
Se aseaza un strat de albus, unul de iaurt.
Delicios alaturi de fructe de sezon
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"
- Inghetata banane, afine, cocos (1 puncte WW)
Se amesteca ingredientele si se dau la congelator - Iaurt cu capsuni, tarate si seminte by Tina (1 puncte WW)
Se amesteca, se consuma rece. - Budinca/jeleu din capsuni si iaurt by Tina (1 puncte WW)
Se baga la blendert toate, mai putin murele care se adauga intregi. Se prepara gelatina pe foc, se lasa la racit, se adauga si ea, se lasa la rece minim 3 ore Reteta inspirata de slabuta Sherpika - Desert cu iaurt si capsuni (1 puncte WW)
Se face gelatina conform indicatilor de pe plic. Se bat albusurile spuma cu zaharul si siropul, se adauga iaurtul= branza si apoi capsunile si la urma gelatina calduta, se pune in recipient si apoi la frigider ... - Desert cu iaurt si fructe trix (1 puncte WW)
Se pune gelatina in 100 ml de apa la inmuiat, apoi se pune la bain marie pana se omogenizeaza (sa nu fiarba ca se strica), se bat albusurile pana devin spuma tare apoi se adauga ...
Alimente similare
- Spuma de cacao cu iaurt integral by Tina (1.1 puncte WW)
Se bat albusurile spuma, se incorporeaza iaurtul si restul ingredientelor. Se consuma cu fructe sau nuci, seminte. - Spuma de albus cu iaurt si capsuni (0.7 puncte WW)
Se bat albusurile spuma, se adauga jumatate din capsuni, indulcitor, esente si la final iaurtul si restul de capsuni. - Inghetata de cacao by Tina (2.2 puncte WW)
- Inghetata de piersici si cacao by Tina (0.7 puncte WW)
La congelator in forme. - Budinca de cacao si psyillium by Tina (1.2 puncte WW)
Se prepara gelatina dupa indicatii, se raceste, se amesteca cu restul. Se da la rece minim 3 ore.