Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Sunca porc presata, Reinert

Poza (imaginea) puncte Weight Watchers Sunca porc presata, Reinert

Denumire originală: Westfalischer KochSchinken

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Sunca porc presata, Reinert" din categoria "Mezeluri".

Puncte Weight Watchers 2.4 /100g Colesterol mg/100g
Grăsimi 2 g/100g Carbohidraţi 1 g/100g
Grăsimi saturate g/100g Fibre g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Zaharuri g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Proteine 23 g/100g
Sodiu mg/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: sunca presata, sunca porc

Informaţii/ingrediente

Ingrediente: file porc, sare, condimente, aroma, stabilizatori: alge Euchena prelucrate, di-poli-fosfati, dextroza, antioxidant (ascorbat de sodiu), proteina vegetala hidrolizata, agent de ingrosare, stimulator de gust, extract de condimente.

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mezeluri"

  1. Sunca preparata de porc, Drumetul (2.3 puncte WW)
    carne de porc 65%, apă, sare iodată, amidon din cartofi, proteină de soia, stabilizatori: E450, E451, E452, agent de îngroşare E407, glucoză, potenţator de aromă E621, reglator de aciditate E330, condimente şi arome naturale, proteină ...
  2. Sunca pui, Caroli (2.3 puncte WW)
  3. Sunca Praga, Cris-tim (2.3 puncte WW)
    pulpa porc, apa, sare, proteina din soia, amidon de cartofi, gelifiant (caragenan), stabilizatori (polifosfati), antioxidanti (izoascorbat de sodiu, acid ascorbic, citrat de sodiu), arome si extract de condimente, potentiator de aroma (glutamat monosodic), colorant natural ...
  4. Sunca din piept de pui, Cora (2.3 puncte WW)
  5. Sunca Kasseler (2.3 puncte WW)

Alimente similare


Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: