Puncte Weight Watchers Supa de pipote cu legume by Marya
Denumire originală: Supa de pipote cu legume
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Supa de pipote cu legume by Marya" din categoria "Mancaruri".
Puncte Weight Watchers | 0.3 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 0.3 g/100g | Carbohidraţi | 1 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | 0.3 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | 0.2 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 2.2 g/100g | |
Sodiu | 58.7 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: legume, supa, pipote
Informaţii/ingrediente
- Pipote pui 388 g
- Morcovi 59 g
- Pastarnac 35 g
- Rosii 54 g
- Ceapa verde 59 g
- Telina (apio) 55 g
- Ceapa 65 g
- Radacina patrunjel 26 g
- Frunze patrunjel 15 g
- Delikat 15 g
- Sare 5 g
Descrierea producător/Mod de preparare
Se fierb pipotele si cand sunt fierte se adauga legumele, delikatul si sare. Cand s-au fiert si legumele supa este gata.
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"
- Supa de carne slaba (vita) (0.2 puncte WW)
- Supa de pui a la Aoede (0.2 puncte WW)
- Supa de legume a la Adella (0.2 puncte WW)
Am folosit: 3 morcovi=160 gr; 2cepe =175 gr 5 ardei =500gr 6 rosii=840 gr jumate de varza mica =400 gr 5 l apa 20 ml otet mere - Ciorba de salata (0.2 puncte WW)
- Supa de legume Anita (0.2 puncte WW)
Se taie morcovii rondele subtiri si se pun la fiert.Se taie ardeii fasii si se injumatatesc sa nu fie prea mari si se pun la fiert peste morcovi.Se adauga ceapa taiata marunt.Se decojesc rosiile si ...
Alimente similare
- Supa de pui cu legume by Marya (0.5 puncte WW)
Se fierte mai intai carnea, apoi cand aceasta este fiarta se adaua legumele taiate cubulete si se lasa pe foc pana fierb si acestea. La final se pun frunzele de patrunjele tocate. - Supa cu pipote de pui (0.3 puncte WW)
- Supa cu pipote de pui, a la Mayya (0.4 puncte WW)
pipota de pui, 563g ; Ou de gaina, 45g ; Amestec de legume pentru ciorba, Emborg, 400g; Ceapa, 72g ; Morcovi 60g ; Leustean 30g ; Cub legume,Knorr, 18g ; Apa plata, 3000ml . - Tocanita de pipote si inimi cu legume (2.5 puncte WW)
Se caleste ceapa in uleiul incins, api se adauga, pe rand, morcovii cu usturoiul, ardeii, rosiile, maruntaiele de pui si sucul de rosii. Se completeaza cu apa de cate ori este nevoie. Se condimenteaza dupa gust, cu ... - Supa de pui cu legume (1.9 puncte WW)
Se fierb pulpele, se scot si se dezoseaza. Se fierb legumele si la final se adauga bucatile de carne.