Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Tort mousse cu jeleu de fructe de padure, Andrylici

Denumire originală: Tort mousse cu jeleu de fructe de padure

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Tort mousse cu jeleu de fructe de padure, Andrylici" din categoria "Mancaruri".

Puncte Weight Watchers 6 /100g Colesterol mg/100g
Grăsimi 15.2 g/100g Carbohidraţi 19.1 g/100g
Grăsimi saturate g/100g Fibre g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Zaharuri g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Proteine 5.6 g/100g
Sodiu mg/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: desert, fructe, prajitura, jeleu, tort, mousse

Informaţii/ingrediente

BLAT

  • 150g biscuiti
  • 120 g piscoturi (puteti folosi numai biscuiti sau numai piscoturi daca doriti)
  • 74g unt
  • 50g ciocolata alba

MOUSSE

  • 200g frisca lichida
  • 250g mascarpone
  • 20 g gelatina
  • 200ml lapte
  • esenta de vanilie
  • 2 oua
  • indulcitor dupa gust

JELEU

  • 350-400g fructe de padure congelate
  • indulcitor lichid
  • 10g gelatina

Descrierea producător/Mod de preparare

BLATUL

Biscuitii se maruntesc bine si se amesteca cu untul si ciocolata topite (puneti untul impreuna cu ciocolata intr-o cana mare sau un castron si dati pt 30 de secunde la microunde. Scoateti si amestecati pana se omogenizeaza. Daca mai este nevoie mai introduceti 10 secunde). Daca este nevoie se adauga 1-2 linguri de lapte in compozitie pt omogenizare. Se preseaza biscuitii pe fundul unui vas cu pereti detasabili pana obtinem un blat compact. Se da la frigider.

MOUSSE

Batem frisca spuma si o bagam la frigider.

Amestecam ouale cu 100ml lapte, cu indulcitor si esenta de vanilie (batem bine). Preparam gelatina cu 100 ml lapte conform instructiunilor de pe ambalaj si lasam putin la racit.

Scoatem frisca si adaugam mascarpone, ouale cu lapte si gelatina. Omogenizam cu mixer-ul si turnam peste blatul de biscuiti. Dam la frigider pana se intareste.

JELEU

Punem fructele de padure intr-o cratita pe foc si adaugam indulcitor dupa gust. Aducem la fierbere si lasam pana cand isi lasa zeama. Zdrobim fructele cu furculita, mai lasam 2 minute pe foc si indepartam. Preparam 10g gelatina cu 50ml apa conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand s-a racit putin o adaugam compozitiei de fructe. Turnam peste mousse-ul intarit din frigider si lasam pana a doua zi. Dupa ce indepartati peretii puteti orna cu frisca si fructe de padure decongelate daca doriti.

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"

  1. Prajitura Deliciu cu cirese (5.9 puncte WW)
    Blat: 6 oua 200 g zahar 200 g faina 30 g cacao 40 ml ulei 5 linguri cu apa rece 1 plic praf de copt Crema: 250 g mascarpone 200 ml frisca 200 g zahar 15 g gelatina 700 g cirese Ornat: 200 ml frisca 100 g ciocolata rasa
  2. Tarta cu mac si vanilie (5.9 puncte WW)
    Blat: 180 g faina 2 lingurite praf de copt 65 g unt 65 g zahar 1 ou 1 praf de sare Crema de mac: 800 ml lapte 65 g gris 150 g mac 4 linguri zahar  50 g unt 30 g stafide esenta de rom Crema de vanilie: 250 ml lapte 20 ...
  3. Inghetata de casa cu fructe (5.9 puncte WW)
    Se freaca branza cu galbenusurile si fructoza. Separat se bat albusurile bezea si separat fragii se bat spuma. Se amesteca totul usor. Se toarna in caserole si se pune la congelator.
  4. Triunghiuri din faina de ovaz cu portocala si mere (5.9 puncte WW)
    Portocala intreaga se pune pe foc intr-o cratita cu apa si se da in clocot, apoi focul se da la mic si se fierbe portocala aproximativ 10min. Se da la o parte si ...
  5. Kurtos Kolac (5.9 puncte WW)
    Ingrediente pentru 4 Kurtosi (de marimea unei sticle de vin): 500 g faina 25 g drojdie 150 grame zahar 1 plic zahar vanilat 2 galbenusuri o cana lapte caldut 3 linguri ulei un varf de sare coaja de la o lamaie

Alimente similare

  • Tort rece cu fructe de padure by Tina (1.2 puncte WW)
    Se amesteca toate ingredientele, in afara de smantana de frisca care se bate si de gelatina care se prepara pe baie de aburi, se lasa la racit, se adauga si ea peste restul. La final smantana ...
  • Jeleu cu fructe (piersici, pere) (0.6 puncte WW)
  • Tort diplomat cu fructe (4.3 puncte WW)
    Pentru inceput, se pun pe foc galbenusurile, zaharul si laptele. Se tine amestecul pana se ingroase putin, ca o ciulama, apoi se da la rece. Intre timp, se dizolva gelatina in apa calduta. Se bate frisca, ...
  • Tort dietetic din iaurt cu fructe (1.8 puncte WW)
    Se pune gelatina la inmuiat in jumatate de pahar cu apa (125 ml apa) timp de 10 minute Se amesteca iaurturile Se pune gelatina pe foc pana se dizolva si devine lichida. Dupa ce este calduta se ...
  • Fructe de padure Goji (6.2 puncte WW)

Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: