Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Aspic "Slabuta"

Poza (imaginea) puncte Weight Watchers Aspic

Denumire originală: Aspic "Slabuta"

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Aspic "Slabuta"" din categoria "Mancaruri".

Puncte Weight Watchers 1.6 /100g Colesterol 14.4 mg/100g
Grăsimi 2.5 g/100g Carbohidraţi 2.4 g/100g
Grăsimi saturate g/100g Fibre 0.5 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Zaharuri 0.6 g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Proteine 10.1 g/100g
Sodiu 119.8 mg/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: aspic

Informaţii/ingrediente

Descrierea producător/Mod de preparare

  1. Intr-un litru de apa, se pun la fiert pieptul de curcan, ceapa (taiata in 4), morcovii (taiati felii) si usturoiul.
  2. Dupa ce incepe sa fiarba, se da focul mai mic si se lasa asa pana carnea este fiarta.
  3. Dupa fierbere, carnea se scoate din bulion si se lasa la racit.
  4. Din bulion se scoate ceapa si usturoiul. Gelatina se pune in bulion, se lasa la inmuiat 30 minute, pana cand se umfla.
  5. Dupa, se pune pe foc mic (fara a se aduce la fiebere) si se amesteca pana se dizolva gelatina.
  6. Intr-o forma (la alegere, dar este important sa fie adanca), se toarna bulion cu gelatina si se pune la frigider.
  7. Cand este inchegat, se scoate din frigider si se aseaza primul strat de ingrediente: la mijloc usturoiul verde taiat rondele, in jurul lui - rosiile cherry si la margine sunca de vita taiata dreptunghiuri.
  8. Se toarna din nou bulion cu gelatina, cat sa acopere primul strat.
  9. Se da la frigider pana cand se intareste.
  10. Se aranjeaza al doilea strat, la margine se aseaza castraveciorii taiati in 4, ouale de prepelita fierte inainte si pieptul de curcan rupt in bucati, care se aranjeaza pe toata suprafata (la mijloc).
  11. Deasupra se toarna restul de bulion si se da la frigider.
  12. Se rastoarna pe o farfurie cand este inchegat bine.
  13. Se poate servi imediat.

Nota: Cantitatea de gelatina depinde de marca aleasa, cititi pe pliculet cantitatea de apa in care se dizolva si in functie de aceasta stabiliti gramajul gelatinei necesare.

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"

  1. Foietaj frantuzesc cu branza (1.5 puncte WW)
    se taie aluatul patratele,se umple cu branza rasa si se impacheteaza,se pune in tava(eu am pus hartie de copt in tava ) se unge putin patratelele cu ulei si se da la cuptor
  2. Crochete de cartofi (1.5 puncte WW)
    cartofi fierti se paseaza ca pt. piureu se adauga cascavalul ras si ouale si se amesteca bine apoi se adauga putin pesmet si amestecam.Se formeaza batoane sau chiftelute din pasta rezultata si se dau prin ...
  3. Pate de dovlecei by Tina (1.5 puncte WW)
  4. Frittata cu broccoli si rosii, South Beach faza I (1.5 puncte WW)
    Se ia un vas de yena. Pe fund se aseaza buchetelele de broccoli congelat. Deasupra se pune branza degresata. Se aseaza feliile de rosii si muschiul de viata taiat cubulete. Se bat ouale bine, se amesteca cu lapte si ...
  5. Ciuperci umplute cu branza dietetica (1.5 puncte WW)
    Se prepara o pasta din branza si ou. Cu ea se umplu ciupercile. Se decoreaza cu o feliuta de maslina si se introduc la cuptor.

Alimente similare


Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: