Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Ciorba (bors) de fasole alba

Denumire originală: Ciorba (bors) de fasole alba

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Ciorba (bors) de fasole alba" din categoria "Mancaruri".

Puncte Weight Watchers 3.3 /100g Colesterol 0 mg/100g
Grăsimi 9 g/100g Carbohidraţi 29.6 g/100g
Grăsimi saturate 0 g/100g Fibre 0 g/100g
Grăsimi polinesaturate 0 g/100g Zaharuri 0 g/100g
Grăsimi mononesaturate 0 g/100g Proteine 12.5 g/100g
Sodiu 0 mg/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: supa, fasole, ciorba, bors, fasole alba

Informaţii/ingrediente

Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Ciorba (bors) de fasole alba"

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"

  1. Ciorba de oase de porc cu cartofi (3.2 puncte WW)
  2. Ciorba radauteana a la Mika (2.9 puncte WW)
    Mod de preparare: -se pun legumele si carnea in apa, la fiert si se adauga 1 lingura de sare/condimente tip knorr.Se lasa la fiert pana cand se fragezeste carnea. -apoi, se scot legumele si ...
  3. Supa crema de legume, VAmedeea (2.8 puncte WW)
    Se fierb legumele, se adauga rosiile, se mixeaza bine, se adauga uleiul si smantana, se lasa pana ajunge la consistenta dorita
  4. Supa de ceapa by Mihaela (2.7 puncte WW)
    Se taie ceapa rondele si usturoiul marunt . Se pun in cratita cu fund triplu uleiul de masline, untul, ceapa, usturoiul, foile de dafin si cimbru. Se calesc la foc mic 20 min pana se inmoaie ...
  5. Supa cu pui si taietei by Husky (2.7 puncte WW)
    Se da il clocot carnea, se adauga in supa in care au fiert legumele, se da intr-un clocot, se adauga fideaua si se mai fierbe 2-3 minute. Se presara verdeata.

Alimente similare


Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: