Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Iahnie de fasole, Cetateregala

Denumire originală: Iahnie de fasole

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Iahnie de fasole, Cetateregala" din categoria "Mancaruri".

Puncte Weight Watchers 0.6 /100g Colesterol 0 mg/100g
Grăsimi 0.6 g/100g Carbohidraţi 6.4 g/100g
Grăsimi saturate g/100g Fibre 1.4 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Zaharuri 0.3 g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Proteine 2.5 g/100g
Sodiu mg/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: fasole, iahnie

Informaţii/ingrediente

  • 355 g fasole boabe
  • 111 g bulion
  • o lingura de ulei Floriol
  • 3 cepe (289g)
  • o capatana usturoi (10g)
  • 1 morcov (118g)
  • un vf de cutit piper
  • o lingurita de cimbru
  • o lingurita de condimente Kamis pentru iahnie de fasole
  • 4 g busuioc proaspat
  • o lingura sare

Descrierea producător/Mod de preparare

1 Se fierbe fasolea boabe de 3 ori in 3 ape

2. se umple oala cu apa pt a 4 oara si se adauga sare, cimbru, condimente kamis, piper si se lasa sa fiarba la foc mic pana se face fasolea

3 se caleste ceapa cu morcovul in ulei

4 se amesteca boabele fierte, cu ceapa si morcovul calit, se adauga usturoiul pisat si se lasa la fiert 5 minute, apoi se adauga bulionul si busuiocul si se mai fierbe 10 minute

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"

  1. Tian cu rosii si dovlecei (0.5 puncte WW)
    1 kg dovlecel 300 gr. rosii 100 gr. ceapa rosie 15 gr. ardei galben 15 gr. ardei rosu 15 gr. ardei verde 30 gr. branza 3 oua 10 gr. secretul gustului marar, patrunjel Spalam legumele, curatam dovlecei de coaja si le taiem felii de aceeasi grosime. ...
  2. Varza calita a la lorellai (0.5 puncte WW)
    1 kg varza dulce 1 lg ulei masline 300 g ceapa 100 g zarzavat 60 g bulion 1 lingurita paprika
  3. Mancare de mazare (0.5 puncte WW)
  4. Ardei si vinete coapte (0.5 puncte WW)
  5. Varza calita, Cetateregala (0.5 puncte WW)
    1 Se toaca varza, se freaca cu sare si boia dulce de ardei. 2 Separat intr-o tigaie se caleste ceapa in ulei. 3 Se amesteca ceapa calita cu varza, se adauga cimbru, piper, foi de dafin, busuioc ...

Alimente similare

  • Iahnie de fasole (8.4 puncte WW)
  • Iahnie de fasole de post (2 puncte WW)
    Dupa ce se tine fasoalea peste noapte in apa rece, se fierbe in doua-trei ape care se schimba. Se pune ceapa si usturoiul tocate la prajit in ulei. Se pune fasolea fiarta, se stinge cu suc de ...
  • Iahnie de fasole cu carnati si afumatura (1.7 puncte WW)
    se fierbe fasolea,se schimba apa apoi se pune la fiert cu afumatura,ceapa,morcovi taiate,separat se prajeste o ceapa,un ardei,usturoi si carnati in ulei de masline apoi se adauga boiaua se toarna putina apa se amesteca si ...
  • Mamaliguta, Cetateregala (1.9 puncte WW)
    Se pune apa cu sare la fiert apoi sa adauga malaiul si se lasa la facut, la foc mic, cam 20 de minute.
  • Ciorba de perisoare, Cetateregala (1.8 puncte WW)
    Se formeaza perisoarele din carne, orez si ou, li se da forma de nuca. Se fierb restul legumelor, se adauga perisoarele si se fierb 45 de minute!

Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: