Puncte Weight Watchers Legume sotate
Denumire originală: Legume sotate
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Legume sotate" din categoria "Mancaruri".
Puncte Weight Watchers | 1.2 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 2.2 g/100g | Carbohidraţi | 5.9 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 1.6 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: legume
Informaţii/ingrediente
morcov 101 gr, varza rosie 70 gr, dovlecel 166 gr, ciuperci 112 gr, alune prajite 25 gr, ardei gras 30 gr, ulei masline 1 lingura
Descrierea producător/Mod de preparare
Legumele, taiate bastonase, se soteaza citeva minute intr-o tigaie teflonata.
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"
- Varza de vara a la Adela (1.1 puncte WW)
2 kg varza alba 1 leg marar rosii 6 buc medii bine coapte rase si adaugate cand varza nu mai are zema de la fierbere - Legume asortate la cuptor (1.1 puncte WW)
ceapa, usturoi, cartofi, brocoli mix hortex, ciuperci, putin unt. - Mancare de pastai galbene a la Anqutz (1.1 puncte WW)
caliti ceapa in ulei, apoi adaugati bulionul, conservele (si cu ceva apa din ele) si delik'atul. fierbeti pana scade. - Ghiveci de legume cu orez basmati (1.1 puncte WW)
. - Souffle de conopida cu ciuperci (1.1 puncte WW)
Se amesteca toate ingredientele si se baga la cuptor pana se rumeneste.
Alimente similare
- Mancare pentru copii, legume, amestec/mix de legume, piure/pasate (0.5 puncte WW)
- Mancare pentru copii, legume, legume de gradina, piure/pasate (0.4 puncte WW)
- Mancare pentru copii, legume, amestec/mix de legume, Junior (pentru copii de la 4 ani in sus) (0.5 puncte WW)
- Legume la Wok (0.7 puncte WW)
- Omleta cu legume (3.8 puncte WW)
Se incinge uleiul, se caleste ceapa 2 minute, apoi se adauga pe rand celelalte legume (ardeiul, ciupercile si spanacul); dupa ce se inmoaie se adauga oale batute.