Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Mancare de salata verde

Denumire originală: Mancare de salata verde

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Mancare de salata verde" din categoria "Mancaruri".

Puncte Weight Watchers 1.2 /100g Colesterol 0 mg/100g
Grăsimi 3.1 g/100g Carbohidraţi 5.5 g/100g
Grăsimi saturate g/100g Fibre 0.8 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Zaharuri 0.2 g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Proteine 2.3 g/100g
Sodiu 0.1 mg/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: salata, salata verde, mancare

Informaţii/ingrediente

  • 100g ceapa verde
  • 3 linguri ulei masline
  • 2 linguri faina
  • 750 ml lapte 2% grasime
  • 500 ml apa
  • 300g salata verde
  • sare, piper

Descrierea producător/Mod de preparare

Se caleste ceapa tocata marunt in ulei 2 minute se adauga peste laptele, apa si faina si se lasa la fiert pana se ingoasa putin.

Se adauga apoi salata verde, sare, piper si se lasa ca fiarba 1 minut.

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"

  1. Varza de vara a la Adela (1.1 puncte WW)
    2 kg varza alba 1 leg marar rosii 6 buc medii bine coapte rase si adaugate cand varza nu mai are zema de la fierbere
  2. Legume asortate la cuptor (1.1 puncte WW)
    ceapa, usturoi, cartofi, brocoli mix hortex, ciuperci, putin unt.
  3. Mancare de pastai galbene a la Anqutz (1.1 puncte WW)
    caliti ceapa in ulei, apoi adaugati bulionul, conservele (si cu ceva apa din ele) si delik'atul. fierbeti pana scade.
  4. Ghiveci de legume cu orez basmati (1.1 puncte WW)
    .
  5. Souffle de conopida cu ciuperci (1.1 puncte WW)
    Se amesteca toate ingredientele si se baga la cuptor pana se rumeneste.

Alimente similare


Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: