Puncte Weight Watchers Paine montignac, mayya
Denumire originală: Paine montignac
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Paine montignac, mayya" din categoria "Mancaruri".
Puncte Weight Watchers | 4.3 /100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi | 3.7 g/100g | Carbohidraţi | 40.8 g/100g | |
Grăsimi saturate | 0 g/100g | Fibre | 10.5 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0 g/100g | Zaharuri | 0.1 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0 g/100g | Proteine | 10.2 g/100g | |
Sodiu | 400 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: paine, paine montignac, montignac
Informaţii/ingrediente
50 g faina de naut, 65 g faina integrala de secara, 96 g tarate de grau, 115 g faina integrala ecologica naturaland, 20 g seminte de in, un pliculet drojdie uscata 7 g, apa, sare;
Descrierea producător/Mod de preparare
Am Obtinut 9 chifle crocante a cate 57 g fiecare,in total 532g de paine monti.
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"
- Wasa de casa aprox. 24% fibre (4.2 puncte WW)
Am amestecat ingredientele cu apa calda cat sa se faca un aluat nici moale nici tare, am framantat 10 minute si am lasat sa creasca la cald 40 min. Apoi am intins cu ajutorul celor 10 ... - Paine de tara, aparat (4.1 puncte WW)
Se pun ingredientele in cuva in ordinea: apa (nu foarte rece, nici calda), sare, zahar, faina alba, faina neagra, drojdie (sa nu se atinga de sare). Se seteaza programul potrivit si se pune la framantat/copt. Cantitatile ... - Paine la aparat, Deadcountess (4.1 puncte WW)
Se prepara conform instructiunilor de pe aparat - Paine integrala de secara si grau (4 puncte WW)
Faina integrala de secara si grau se amesteca bine cu sarea, separat drojdia cu mierea se dizolva in putina apa si se amesteca intr-o parte a castronului cu faina, apoi se adauga restul de apa ... - Paine Slabesti Mancand a la Uca (4 puncte WW)
Toate ingredientele se baga la masina de paine
Alimente similare
- Paine montignac faza 1, mayya (3.4 puncte WW)
Am amestecat toate ingredientele cu un tel,apoi am framantat pana am obtinut un aluat care nu se lipea nici de maini nici de vas.Am obtinut 800 g paine. - Prajitura cu mere tip montignac, mayya (3.8 puncte WW)
* Încingeţi cuptorul la 175 grd C.* Ungeţi tava cu unt şi apoi presăraţi 3 linguri fructoză.* Curăţaţi merele de căsuţa sâmburilor, le tăiaţi felii şi le aşezaţi în tava. Presăraţi scorţişoară pe mere.* Puneţi merele ... - Biscuiti montignac faza 1, mayya (4.6 puncte WW)
Se amesteca toate ingredientele si se adauga apa (in jur de 150 ml) se amesteca bine bine pana se obtine o coca tare, astfel incat se poate da forma unui fursec fara sa se lipeasca ... - Paine tip Wasa, Montignac (3.6 puncte WW)
Se amesteca toate ingredientele. Se lasa deoparte aprox 20 min. Intre timp se incinge cuptorul. Apoi se intinde o foaie subtire , se formeaza patratele, se pun pe o tava cu hartie de copt, se ... - Paine Montignac - reteta Adina (3.2 puncte WW)