Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Prajitura cu mere tip montignac, mayya

Denumire originală: Prajitura cu mere tip montignac

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Prajitura cu mere tip montignac, mayya" din categoria "Mancaruri".

Puncte Weight Watchers 3.8 /100g Colesterol 127.2 mg/100g
Grăsimi 5.4 g/100g Carbohidraţi 25.2 g/100g
Grăsimi saturate g/100g Fibre 1.8 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Zaharuri g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Proteine 9.5 g/100g
Sodiu 4.9 mg/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: desert, mere, prajitura, montignac

Informaţii/ingrediente

390 g mere ionatan;3 oua(180g),60 g fructoza;55 g faina de soia degresata;1 vf.lingurita de bicarbonat de sodiu,1 vf cutit de sare,1 lingurita esenta de rom,12 g unt.

Descrierea producător/Mod de preparare

* Încingeţi cuptorul la 175 grd C.* Ungeţi tava cu unt şi apoi presăraţi  3 linguri fructoză.* Curăţaţi merele de căsuţa sâmburilor, le tăiaţi felii şi le aşezaţi în tava.

Presăraţi scorţişoară pe mere.* Puneţi merele la cuptor timp de 15–20 minute până înmuiaţi puţin merele şi siropul din tavă clocoteşte.* Scoateţi tava din cuptor şi adăugaţi pandişpanul.

 

Pandişpanul:

* Amestecaţi într-un bol faina de soia si bicarbonatul; separat, bateţi spumă albuşurile cu un praf de sare; adăugaţi la albuşuri restul de fructoza şi mai bateţi până se întăreşte spuma din nou; adăugaţi esenta de rom şi gălbenuşurile, mai bateţi 1–2 minute; adăugaţi faina şi amestecaţi cu grijă, cu mişcări de jos – în sus, pentru a nu scoate aerul încorporat în albuş.* Mai coaceţi 20 -25 minute. Puteţi verifica dacă e copt pandişpanul astfel: apăsaţi uşor cu degetul pe suprafaţa prăjiturii; dacă aluatul e elastic, revine după apăsare, puteţi scoate prăjitura din cuptor.

Am obtinut 525 g prajitura  prufoasa,nu se simte deloc gust de soia,chiar nu ma asteptam sa fie atat de gustoasa.

 

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"

  1. Fursecuri cu musli (3.8 puncte WW)
    Mie mi-a iesit o consistenta plastic moale pe care am pus-o cu lingura pe o tava pe care am pus hartie de copt. I-am modelat usor cu lingura si i-am lasat cam 15-20 min ...
  2. Dulceata de cirese facuta in casa (3.8 puncte WW)
    Am scos sambrii si am pus ciresele la  fiert pana s-a ingrosat. Am pus apoi in borcan si lafrigider. Dintr-un kilogram jumatate de cirese am obtinut 500 grame de dulceata.
  3. Inghetata de cacao (3.8 puncte WW)
    Se amesteca toate alimentele si se da la congelator.
  4. Tarta cu mure si ciocolata by Tina (3.8 puncte WW)
  5. Chec integral cu fructe uscate a la Raluca (3.8 puncte WW)

Alimente similare

  • Paine montignac, mayya (4.3 puncte WW)
    Am Obtinut 9 chifle crocante a cate 57 g fiecare,in total 532g de paine monti.
  • Biscuiti montignac faza 1, mayya (4.6 puncte WW)
    Se amesteca toate ingredientele si se adauga apa (in jur de 150 ml) se amesteca bine bine pana se obtine o coca tare, astfel incat se poate da forma unui fursec fara sa se lipeasca ...
  • Paine montignac faza 1, mayya (3.4 puncte WW)
    Am amestecat toate ingredientele cu un tel,apoi am framantat pana am obtinut un aluat care nu se lipea nici de maini nici de vas.Am obtinut 800 g paine.
  • Prajitura cu branza, Montignac (4.1 puncte WW)
    250 gr branza proaspata degresata 5 gr coaja de lamaie 3 oua 60 gr fructoza 1 praf de sare 10 ml ( merge si mai putin)ulei de masline pt uns forma ( l-am adaugat la calorii) 2 ml esenta de vanilie
  • Placinta cu mere a la mayya (3.9 puncte WW)
    250g margarina rama,250 gr faina,1 lingurita sare,o lingurita praf de copt,2 oua intregi,50 ml smantana;1410 g mere rase si scurse;100 g zahar brun;1 esenta de rom;coaja rasa de lamaie;4 g scortisoara;10 g zahar pudra cu ...

Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: