Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Paine proteica multicereale

Poza (imaginea) puncte Weight Watchers Paine proteica multicereale

Denumire originală: Paine proteica multicereale

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Paine proteica multicereale" din categoria "Mancaruri".

Puncte Weight Watchers 3.6 /100g Colesterol mg/100g
Grăsimi 2.2 g/100g Carbohidraţi 44.3 g/100g
Grăsimi saturate g/100g Fibre 10.8 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Zaharuri g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Proteine 9.4 g/100g
Sodiu mg/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: paine, cereale, paine proteica

Informaţii/ingrediente

- faina integrala:

  • secara 100g
  • grau 70g
  • orz 80g

canepa 30

- tarate:

  • grau 40g
  • ovaz 40g

- drojdie proaspata 25g

- sare

- condimente: cimbru 1g, rozmarin 1g, busuioc 0,5g

Descrierea producător/Mod de preparare

Se amesteca ingredientele uscate, drojdia se dizolva in apa calduta si se inglobeaza prima in amestecul de faina, apoi se adauga restul de apa, cat sa iasa o coca destul de moale si lipicioasa, care se framanta 5-10 minute.

Se lasa la crescut in loc cald pana isi dubleaza volumul, se pune in forma de cozonac tapetata cu hartie de copt si se mai lasa la crescut din nou pana isi dubleaza volumul.

Se coace cam o ora la foc potrivit.

In functie de gust condimentele pot lipsi sau pot fi diferite.

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"

  1. Paine tip Wasa, Montignac (3.6 puncte WW)
    Se amesteca toate ingredientele. Se lasa deoparte aprox 20 min. Intre timp se incinge cuptorul. Apoi se intinde o foaie subtire , se formeaza patratele, se pun pe o tava cu hartie de copt, se ...
  2. Paine proteica cu tarate "Slabuta" (3.6 puncte WW)
    In 500 ml apa calduta se pune fructoza, drojdia, toata tarata si 225 gr faina. Se amesteca bine. Se pune intr-un loc cald (cuptor putin incalzit), pentru 45 minute. Se adauga uleiul, sarea si restul de faina, ...
  3. Paine integrala de secara, a la mayya (3.4 puncte WW)
    430 g faina integrala de secara,300 ml apa,25 g drojdie;1 lingurita sare ;10 g fructoza;10 g seminte de in;10 g ou(am uns painea);
  4. Paine montignac faza 1, mayya (3.4 puncte WW)
    Am amestecat toate ingredientele cu un tel,apoi am framantat pana am obtinut un aluat care nu se lipea nici de maini nici de vas.Am obtinut 800 g paine.
  5. Clatite cu faina integrala, mayya (3.1 puncte WW)
    am obtinut 4 clatite cca 51.5g fiecare.

Alimente similare


Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: