Puncte Weight Watchers Paine proteica multicereale
Denumire originală: Paine proteica multicereale
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Paine proteica multicereale" din categoria "Mancaruri".
Puncte Weight Watchers | 3.6 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 2.2 g/100g | Carbohidraţi | 44.3 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | 10.8 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 9.4 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: paine, cereale, paine proteica
Informaţii/ingrediente
- faina integrala:
- secara 100g
- grau 70g
- orz 80g
canepa 30
- tarate:
- grau 40g
- ovaz 40g
- drojdie proaspata 25g
- sare
- condimente: cimbru 1g, rozmarin 1g, busuioc 0,5g
Descrierea producător/Mod de preparare
Se amesteca ingredientele uscate, drojdia se dizolva in apa calduta si se inglobeaza prima in amestecul de faina, apoi se adauga restul de apa, cat sa iasa o coca destul de moale si lipicioasa, care se framanta 5-10 minute.
Se lasa la crescut in loc cald pana isi dubleaza volumul, se pune in forma de cozonac tapetata cu hartie de copt si se mai lasa la crescut din nou pana isi dubleaza volumul.
Se coace cam o ora la foc potrivit.
In functie de gust condimentele pot lipsi sau pot fi diferite.
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"
- Paine tip Wasa, Montignac (3.6 puncte WW)
Se amesteca toate ingredientele. Se lasa deoparte aprox 20 min. Intre timp se incinge cuptorul. Apoi se intinde o foaie subtire , se formeaza patratele, se pun pe o tava cu hartie de copt, se ... - Paine proteica cu tarate "Slabuta" (3.6 puncte WW)
In 500 ml apa calduta se pune fructoza, drojdia, toata tarata si 225 gr faina. Se amesteca bine. Se pune intr-un loc cald (cuptor putin incalzit), pentru 45 minute. Se adauga uleiul, sarea si restul de faina, ... - Paine integrala de secara, a la mayya (3.4 puncte WW)
430 g faina integrala de secara,300 ml apa,25 g drojdie;1 lingurita sare ;10 g fructoza;10 g seminte de in;10 g ou(am uns painea); - Paine montignac faza 1, mayya (3.4 puncte WW)
Am amestecat toate ingredientele cu un tel,apoi am framantat pana am obtinut un aluat care nu se lipea nici de maini nici de vas.Am obtinut 800 g paine. - Clatite cu faina integrala, mayya (3.1 puncte WW)
am obtinut 4 clatite cca 51.5g fiecare.
Alimente similare
- Paine multicereale (4.5 puncte WW)
- Paine proteica cu tarate "Slabuta" (3.6 puncte WW)
In 500 ml apa calduta se pune fructoza, drojdia, toata tarata si 225 gr faina. Se amesteca bine. Se pune intr-un loc cald (cuptor putin incalzit), pentru 45 minute. Se adauga uleiul, sarea si restul de faina, ... - Paine, proteica (include gluten) (4.5 puncte WW)
- Paine multicereale, by mayya (4.3 puncte WW)
Se prepara ca orice paine de casa. - Pizza cu blat de paine multicereale (4.6 puncte WW)
Se taie coaja de pe marginea feliilor de paine si se aseaza bucatile de paine rezultate dupa indepartarea cojilor pe o farfurie intinsa, se ung cu ketchup, se aseaza salamul si branza topita deasupra , ...