Puncte Weight Watchers Piftie din piept de pui
Denumire originală: Piftie din piept de pui
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Piftie din piept de pui" din categoria "Mancaruri".
Puncte Weight Watchers | 1.6 /100g | Colesterol | 29.1 mg/100g | |
Grăsimi | 1.3 g/100g | Carbohidraţi | 3.4 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | 0.5 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | 0 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 12.7 g/100g | |
Sodiu | 53.3 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: pui, piept pui, piftie
Informaţii/ingrediente
- Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), piept, carne macra, crud, 150g
- Gelatina alimentara, 10g
- Ceapa 80g
- Usturoi, 5g
- Dafin, 1g
- Piper negru, 2g
Descrierea producător/Mod de preparare
Se pune pieptul de pui la fiert in 1, 5 l de apa, dupa vreo 2 clocote se adauga ceapa , foaia de dafin, piperul , se lasa sa fiarba pana cand apa scade la jumatate
Intre timp se prepara gelatina, se lasa la inmuiat 10 min in 100 ml apa.
Se scoate carnea, se taie fasii si se aseaza intr-un castron ( mi-a iesit un castron normal de supa) , se piseaza usturoiul, se adauga in apa de la pui, se adauga si sare dupa gust. Se strecoara supa, si se amesteca cu gelatina preparata pe baie de aburi ( atentie, supa nu trebuie sa fie fierbinte, o mai lasati putin sa se raceasca, pt ca altfel se distruge gelatina).
Se pune amestecul peste carnea de pui, se mai tine putin apoi cand s-a racit, se da la frigider pana cand se incheaga ( de preferat sa se prepare seara si sa se lase pana dimineata.)
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"
- Suvite de pui (1.5 puncte WW)
Suvite de pui Ingrediente pentru 4 portii: 400g piept de pui, 200g rosii, 100g ceapa, 4 ardei capia, marar, cimbru si piper dupa gust. Pregatire Taiati ceapa rondele si o rumeniti intr-o tigaie care permite prajirea fara ulei. Peste ... - Mancarica de pui cu vinete a la tynna (1.5 puncte WW)
- Ghiveci cu pipote si ficatei by Husky (1.5 puncte WW)
- Varza calita cu piept de pui by Tina (1.5 puncte WW)
Varza se fierbe in 1 lingura de ulei cu apa, rosii, 2 cepe, piper, sare. Se baga la cuptor cu fasii de piept de pui. - Fasole pastai cu pulpa de curcan (fara piele) (1.5 puncte WW)
In ulei se caleste putin ceapa peste care se adauga carnea taiata bucatele (mai mult inabusit decat calit) Se amesteca apoi cu pastaile si rosiile in bulion se pune apa si sare si se ...
Alimente similare
- Piftie de porc (6.3 puncte WW)
- Piftie din aripi de curcan, Andrada (1.5 puncte WW)
se pune carnea la fiert, impreuna cu ceapa si morcovul;Se da focul iute si se spumuieste bine vasul. se lasa circa 3 ore. Semnul ca a fiert carnea este cind aceasta se desprinde de pe ... - Piftie de curcan si porc, Lucia Aur (2.4 puncte WW)
Se pune la fiert, in oala sub presiune, carnea, se clocoteste, se spumeaza, cand nu mai e spuma se pune capacul si se fierbe carnea circa 40-50 min. Se adauga zarzavatul si se fierbe cam ... - Carne de vitel (manzat), piept, jumatate de piept, fara os, carne si grasime, gatit, innabusit (7.2 puncte WW)
- Carne de vitel (manzat), piept, cap de piept, fara os, carne si grasime, gatit, innabusit (6.1 puncte WW)