Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Piftie din piept de pui

Poza (imaginea) puncte Weight Watchers Piftie din piept de pui

Denumire originală: Piftie din piept de pui

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Piftie din piept de pui" din categoria "Mancaruri".

Puncte Weight Watchers 1.6 /100g Colesterol 29.1 mg/100g
Grăsimi 1.3 g/100g Carbohidraţi 3.4 g/100g
Grăsimi saturate g/100g Fibre 0.5 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Zaharuri 0 g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Proteine 12.7 g/100g
Sodiu 53.3 mg/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: pui, piept pui, piftie

Informaţii/ingrediente

  • Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), piept, carne macra, crud, 150g
  • Gelatina alimentara, 10g
  • Ceapa 80g
  • Usturoi, 5g
  • Dafin, 1g
  • Piper negru, 2g

Descrierea producător/Mod de preparare

Se pune pieptul de pui la fiert in 1, 5 l de apa, dupa vreo 2 clocote se adauga ceapa , foaia de dafin, piperul , se lasa sa fiarba pana cand apa scade la jumatate
Intre timp se prepara gelatina, se lasa la inmuiat 10 min in 100 ml apa.
Se scoate carnea, se taie fasii si se aseaza intr-un castron ( mi-a iesit un castron normal de supa) , se piseaza usturoiul, se adauga in apa de la pui, se adauga si sare dupa gust. Se strecoara supa, si se amesteca cu gelatina preparata pe baie de aburi ( atentie, supa nu trebuie sa fie fierbinte, o mai lasati putin sa se raceasca, pt ca altfel se distruge gelatina).
Se pune amestecul peste carnea de pui, se mai tine putin apoi cand s-a racit, se da la frigider pana cand se incheaga ( de preferat sa se prepare seara si sa se lase pana dimineata.)

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"

  1. Suvite de pui (1.5 puncte WW)
    Suvite de pui Ingrediente pentru 4 portii: 400g piept de pui, 200g rosii, 100g ceapa, 4 ardei capia,  marar, cimbru si piper dupa gust. Pregatire Taiati ceapa rondele si o rumeniti intr-o tigaie care permite prajirea fara ulei. Peste ...
  2. Mancarica de pui cu vinete a la tynna (1.5 puncte WW)
  3. Ghiveci cu pipote si ficatei by Husky (1.5 puncte WW)
  4. Varza calita cu piept de pui by Tina (1.5 puncte WW)
    Varza se fierbe in 1 lingura de ulei cu apa, rosii, 2 cepe, piper, sare. Se baga la cuptor cu fasii de piept de pui.
  5. Fasole pastai cu pulpa de curcan (fara piele) (1.5 puncte WW)
    In ulei se caleste putin ceapa peste care se adauga carnea taiata bucatele (mai mult inabusit decat calit) Se amesteca apoi cu pastaile si rosiile in bulion se pune apa si sare si se ...

Alimente similare


Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: