Puncte Weight Watchers Piure cartofi cu gust de ciuperci si marar, Mivina
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Piure cartofi cu gust de ciuperci si marar, Mivina" din categoria "Alte alimente".
Puncte Weight Watchers | 6.9 /100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi | 9.7 g/100g | Carbohidraţi | 49.3 g/100g | |
Grăsimi saturate | 0 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0 g/100g | Zaharuri | 0 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0 g/100g | Proteine | 5 g/100g | |
Sodiu | 0 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: mivina, piure mivina, piure cartofi, piure cu gust de ciuperci si marar
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Piure cartofi cu gust de ciuperci si marar, Mivina"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Alte alimente"
- Praf de piure de cartofi (6.8 puncte WW)
- Fulgi de cartofi instant, Carrefour (6.7 puncte WW)
- Cartofi, piure, deshidratat, granule fara lapte, forma uscata (6.7 puncte WW)
- Piure de cartofi instant, Rollton (6.6 puncte WW)
- Fulgi de piure, Rollton (6.6 puncte WW)
Alimente similare
- Cartofi la cuptor (oua, smantana, cascaval, ceapa, marar) by Dorutza (3.3 puncte WW)
se prajeste ceapa, se adauga pasta de ardei se fierb cartofii cubulete ca si pt pireu se bate 3 oua, se adauga smantana+ cascaval se pune in tava pe straturi: cartofi, ceapa, ou, condimente etc se da la cuptor - Piure de cartofi (2.5 puncte WW)
Se fierb cartofii curatati de coaja in apa cit mai putina, sarata, sau daca este posibil in abur. Se scurg, se trec prin sita (sau pentru economie ... - Cartofi piure a la Gea (2.1 puncte WW)
Se fierb cartofii si se amesteca cu laptele si margarina la final. - Piure cartofi a la Popvix (1.9 puncte WW)
Se amesteca ingredientele cu mixerul. - Piure de cartofi, Mihanca (1.4 puncte WW)
Se curata, se taie si se pun cartofii la fiert. Cand au fiert, apa se toarna intr-un ibric. Se adauga sare peste cartofi si se amesteca, dupa care se zdrobesc. Se adauga din cand in cand cate ...