Puncte Weight Watchers Piure de cartofi cu unt si lapte
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Piure de cartofi cu unt si lapte" din categoria "Mancaruri".
Puncte Weight Watchers | 2.3 /100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi | 4.2 g/100g | Carbohidraţi | 16.9 g/100g | |
Grăsimi saturate | 0 g/100g | Fibre | 1.5 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0 g/100g | Zaharuri | 0 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0 g/100g | Proteine | 2 g/100g | |
Sodiu | 0 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: piure, piureu
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Piure de cartofi cu unt si lapte"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"
- Cartofi natur (2.2 puncte WW)
300 g cartofi+10 g patrunjel - Pilaf cu legume (2.1 puncte WW)
- Mancare de spanac by Mirabella (2.1 puncte WW)
Se pune spanacul la fiert cu putina apa, pana se dezgheata. Se pune laptele iar dupa oul. Se condimenteaza dupa gust. - Cartofi taranesti a la ali_lumi (2.1 puncte WW)
Ceapa si usturoiul se taie marunt si se pun la calit in tigaie ( de teflon de preferabil)Cartofi se taie bucatele mici ( dupa preferinte) si se pun la fiert. Dupa ce au fiert se ... - Pilaf (2.1 puncte WW)
Se pune supa la fiert si cand incepe sa fiarba se adauga toate ingredientele, se amesteca si se lasa la foc mic pana e gata.
Alimente similare
- Cartofi, piure, deshidratat, preparat din granule fara lapte, cu adaos de lapte integral si unt (2.1 puncte WW)
- Cartofi, piure, deshidratat, preparat din fulgi fara lapte, cu adaos de lapte integral si unt (2.2 puncte WW)
- Cartofi, piure, preparat din granule fara lapte, cu adaos de lapte integral si margarina (2.1 puncte WW)
- Cartofi, piure, preparat din fulgi fara lapte, cu adaos de lapte integral si margarina (2.3 puncte WW)
- Piure din fulgi de cartofi Knorr cu lapte si parmezan (1.9 puncte WW)
Laptele se fierbe la fel si apa se amesteca impreuna cu fulgi de cartofi si untul apoi se adauga parmezanul ras. La sfarsit mi-au iesit 316g de piure