Puncte Weight Watchers Pulpa de porc cu legume trasa la tigaie
Denumire originală: Pulpa de porc cu legume
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Pulpa de porc cu legume trasa la tigaie" din categoria "Mancaruri".
Puncte Weight Watchers | 2.8 /100g | Colesterol | 43.4 mg/100g | |
Grăsimi | 4.6 g/100g | Carbohidraţi | 4.4 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | 0.6 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | 0.5 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 15.6 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: pulpa, legume, porc
Informaţii/ingrediente
- pulpa de porc dezosata si degresata 1045g
- ciuperci 575g
- ceapa rosie 170g
- morcov 145g
- telina 60g
- ardei gras rosu 108g
- usturoi 50g
- vin rosu sec 50ml
- sare, piper, busuioc, cimbru si oregano
Descrierea producător/Mod de preparare
Se curata legumele. Ceapa se taie fasii, ciupercile se pastreaza intregi, morcovul si telina se taie julien iar usturoiul feliute.
Carnea se taie si ea fasii si se condimenteaza cu sare, cimbru busuioc si oregano.
Intr-o tigaie se pune putina apa si se caleste ceapa. Cand ceapa s-a inmuiat se adauga ciupercile si se lasa pe foc pana cand isi lasa destul de multa zeama.
In alta tigaie se rumeneste carnea (fara ulei sau apa). Cand s-a rumenit pe toate partile se adauga ciupercile si ceapa bine scurse de zeama, usturoiul, morcovul si telina si se acopera cu un capac. Cand s-a inmuiat morcovul se adauga ardeiul gras si se acopera la loc. Cand toate sunt apropae gata se adauga vinul si se mai lasa la foc mic inca 5-10min.
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"
- Pui cu caju sau alune, mancare chinezeasca (2.8 puncte WW)
- Chilli con carne (2.8 puncte WW)
- Mancare de fasole verde si naut cu carnat cu sunca (2.8 puncte WW)
. - Sarmalute de pui, alinutza656 (2.8 puncte WW)
Se amesteca toate ingredientele,se pune putin pe foc cat sa se lege compozitia apoi se pune oul Se fac sarmalute - Muschi degresat de porc fiert in vin cu legume, Otilia (2.8 puncte WW)
Alimente similare
- Tigaie picanta de porc cu legume (2.7 puncte WW)
Se pune mai intai carnea taiata fasii intr-o tigaie si se lasa pana se rumeneste putin. Se adauga apoi legumele si condimentele, se acopera si se lasa la foc pana este carnea gata - Carne de porc, proaspata, spata, pulpa (cotlet), cu os, carne si grasime, gatita, prajita in tigaie (9.1 puncte WW)
- Carne de porc, proaspata, gulas (pulpa rasol anterior si pulpa spata), carne si grasime, crud (4.4 puncte WW)
- Carne de porc, proaspata, gulas (pulpa rasol anterior si pulpa spata), carne degresata, gatit (5 puncte WW)
- Carne de porc, proaspata, gulas (pulpa rasol anterior si pulpa spata), carne degresata, crud (3.4 puncte WW)