Puncte Weight Watchers Tigaie picanta de porc cu legume
Denumire originală: Tigaie picanta de porc cu legume
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Tigaie picanta de porc cu legume" din categoria "Mancaruri".
Puncte Weight Watchers | 2.7 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 3.2 g/100g | Carbohidraţi | 5.4 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | 1.3 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | 0.9 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 20.9 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: legume, porc, mancare
Informaţii/ingrediente
- pulpa degresata de porc 900g
- morcovi 180g
- ardei gras rosu 380g
- ceapa 85g
- ardei iute 20g
- usturoi 35g
- condimente (sare, piper, oregano, cimbru si busuioc)
Descrierea producător/Mod de preparare
Se pune mai intai carnea taiata fasii intr-o tigaie si se lasa pana se rumeneste putin. Se adauga apoi legumele si condimentele, se acopera si se lasa la foc pana este carnea gata
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"
- Sufleu de spanac cu carne tocata de pui (2.6 puncte WW)
- Pui cu ciuperci si ierburi aromate (2.6 puncte WW)
- Drob de ficatei (2.6 puncte WW)
Se amesteca si se da la cuptor pana se rumeneste - Tocanita de cartofi cu carne de curcan pentru cardiaci cu grupa sanguina B III, Lucia Aur (2.6 puncte WW)
Se pune uleiul in cratita, se prăjesc ceapa, ardeii si cartofii, adaugand piperul cayenne. Se stinge cu apa pana la grosimea dorita a mancarii. Carnea de curcan a fost fiarta in supa care este felul I. ... - Ficatei cu ciuperci si sos de smantana (2.6 puncte WW)
Se toaca ceapa verde si usturoiul, ciupercile se taie in bucati de marime medie. Se pun intr-o tava unsa cu ulei de masline impreuna cu ficatelul. Se toarna vinul peste, se asezoneaza cu sare si piper, se ...
Alimente similare
- Pulpa de porc cu legume trasa la tigaie (2.8 puncte WW)
Se curata legumele. Ceapa se taie fasii, ciupercile se pastreaza intregi, morcovul si telina se taie julien iar usturoiul feliute. Carnea se taie si ea fasii si se condimenteaza cu sare, cimbru busuioc si oregano. Intr-o tigaie ... - Legume la tigaie KR (2.9 puncte WW)
Se calesc toate ingredientele aproximativ 10 minute. Dupa ce se ia de pe foc se presara cascavalul ras. - Legume la tigaie (1.2 puncte WW)
Se incinge uleiul, se caleste putin ceapa verde si se adauga, pe rand, legumele tocate nu foarte marunt (ardeiul gras, ciupercile, vinetele si dovleceii); se inabusa, sub capac, pana se inmoaie. Se adauga busuioc. Se pot servi ... - Pui cu legume la tigaie, alecsutzzza (2.4 puncte WW)
Se calesc ingredientele in tigaie antiaderenta - Legume la tigaie in suc propriu (0.6 puncte WW)
Punem la foc intr-o tigaie (wok) morcovii taiati rondele, usturoiul felii si ciupercile taiate in jumatate. Cand s-au inmuiat acestea adaugam dovleceii taiati rondele si rosiile date la blender.