Puncte Weight Watchers Avena Fibra, prajituri dietetice, Gullon
Denumire originală: Avena Fibra Gullon
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Avena Fibra, prajituri dietetice, Gullon" din categoria "Dulciuri".
Puncte Weight Watchers | 9.4 /100g | Colesterol | 5 mg/100g | |
Grăsimi | 16.6 g/100g | Carbohidraţi | 64 g/100g | |
Grăsimi saturate | 1.7 g/100g | Fibre | 4.7 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 2 g/100g | Zaharuri | 22.5 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 13 g/100g | Proteine | 9.2 g/100g | |
Sodiu | 0.4 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: biscuiti dietetici gullon, prajituri dietetice, avena fibra gullon
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Avena Fibra, prajituri dietetice, Gullon"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Dulciuri"
- Prajitura Pepparkaka, Hagges (9.4 puncte WW)
- Tiramisu, La Buona Paticeria (9.4 puncte WW)
- Prajitura de ciocolata, Buitoni (9.4 puncte WW)
- Prajitura, de ciocolata, amestec (mix) uscat, obisnuita (9.4 puncte WW)
- Prajitura pentru cafea, cu scortisoara, topping-umplutura, amestec (mix) uscat (9.4 puncte WW)
Alimente similare
- Fursecuri dietetice (7.5 puncte WW)
Se amesteca ingredientele uscate intr`un bol. Apoi intr`un bol separat se amesteca laptele,untul,albusul si esenta de vanilie. Intr`un final se combina cele doua,se formeaza un aluat, se intinde si se fac forme. Se da la cuptor in jur ... - Chiftelute dietetice (2.8 puncte WW)
Se formeaza chiftelute rotunde care se coc la cuptor pe hartie de copt - Sarmale dietetice (1.6 puncte WW)
Ingrediente pentru 20 sarmale: Ceapa - 182 grame, muschi de vita slab - 440 grame, morcovi - 31 grame, orez alb negatit - 31 grame, varza (acra) - 350 grame, oregano, busuioc, tarhon. - Clatite dietetice a la Ancutzika27 (2.5 puncte WW)
Se amesteca ingredientele si se coc in tigaie de teflon. - Gaufre dietetice cu scortisoara (3.3 puncte WW)
Se amesteca toate ingredientele uscate intr-un castron (faina, afanatori, sare, condimente) si se formeaza o fantana in centru. Se adauga ingredientele umede (oua, iaurt, zaharina topita) si se amesteca pana la incorporare cu telul sau mixerul. ...