Puncte Weight Watchers Chiftelute dietetice
Denumire originală: Chiftelute dietetice
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Chiftelute dietetice" din categoria "Mancaruri".
Puncte Weight Watchers | 2.8 /100g | Colesterol | 100.1 mg/100g | |
Grăsimi | 3.5 g/100g | Carbohidraţi | 5.9 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | 0.4 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | 0.4 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 17.9 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: chiftelute, chifteluta
Informaţii/ingrediente
Piept de pui tocat, marar, 2 oua, ceapa, usturoi, sare, piper
Descrierea producător/Mod de preparare
Se formeaza chiftelute rotunde care se coc la cuptor pe hartie de copt
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"
- Pui cu caju sau alune, mancare chinezeasca (2.8 puncte WW)
- Chilli con carne (2.8 puncte WW)
- Mancare de fasole verde si naut cu carnat cu sunca (2.8 puncte WW)
. - Sarmalute de pui, alinutza656 (2.8 puncte WW)
Se amesteca toate ingredientele,se pune putin pe foc cat sa se lege compozitia apoi se pune oul Se fac sarmalute - Muschi degresat de porc fiert in vin cu legume, Otilia (2.8 puncte WW)
Alimente similare
- Chiftelute dietetice la cuptor a la Raluca (3.8 puncte WW)
- Sarmale dietetice (1.6 puncte WW)
Ingrediente pentru 20 sarmale: Ceapa - 182 grame, muschi de vita slab - 440 grame, morcovi - 31 grame, orez alb negatit - 31 grame, varza (acra) - 350 grame, oregano, busuioc, tarhon. - Fursecuri dietetice (7.5 puncte WW)
Se amesteca ingredientele uscate intr`un bol. Apoi intr`un bol separat se amesteca laptele,untul,albusul si esenta de vanilie. Intr`un final se combina cele doua,se formeaza un aluat, se intinde si se fac forme. Se da la cuptor in jur ... - Clatite dietetice a la Ancutzika27 (2.5 puncte WW)
Se amesteca ingredientele si se coc in tigaie de teflon. - Gaufre dietetice cu scortisoara (3.3 puncte WW)
Se amesteca toate ingredientele uscate intr-un castron (faina, afanatori, sare, condimente) si se formeaza o fantana in centru. Se adauga ingredientele umede (oua, iaurt, zaharina topita) si se amesteca pana la incorporare cu telul sau mixerul. ...