Puncte Weight Watchers Bors cu fasole, mayya
Denumire originală: Bors cu fasole
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Bors cu fasole, mayya" din categoria "Mancaruri".
Puncte Weight Watchers | 0.5 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 1.1 g/100g | Carbohidraţi | 8 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | 3 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | 0.3 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 2.6 g/100g | |
Sodiu | 45 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: fasole, bors
Informaţii/ingrediente
810 g fasole fiarta, 130 g ceapa, 140 g morcov, 3 linguri ulei floarea soarelui, 160 g zarzavat de casa (ardei rosu si verde, rosii si patrunjel frunze), 50 g bulion de casa fara zahar, 740 ml bors de tarate, 2 legaturi patrunjel proaspat, 1 crenguta cimbru, 1 lingura delikat legume, sare.
Descrierea producător/Mod de preparare
Intr-o oala am pus la inabusit morcovul, ceapa cu uleiul si o ceasca apa,cand s-au inmuiat am adaugat fasolea fiarta, zarzavatul am pus apa si am lasat sa fiarba la foc incet 30-40 minute.
Am adaugat apoi borsul fiert in prealabil,bulionul,delikatul am potrivit de sare.
Am mai lasat sa fiarba inca 20 minute la foc moale ,dupa ce am oprit focul am adaugat crenguta de cimbru si patrunjelul proapspat taiat marunt.Am obtinut 3200 ml de bors .
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"
- Supa de pui cu legume a la Huhu (0.4 puncte WW)
supa de pui cu legume in apa - Bors cu legume si piept de pui a la Ada (0.4 puncte WW)
Incrediente : morcov (20g) ,ceapa(40g) , ardei gras galben(140), cartof(160) ,dovlecel (110), piept de pui fara os si fara piele (100), rosii (140) , bors de legume magic (5-15g) , leustean (5g). Mod de preparare: Se pune o cratita cu apa ... - Ciorba de macris (0.4 puncte WW)
Mod de preparare: Se pune un castron cu 5 l de apa Se curata cartoful si se taie cubulete, se pune la fiert Se pune si punga de legume congelate Se adauga macrisul Intre timp se fierb ouale, se racesc ... - Ciorba de fasole verde - Isza (0.4 puncte WW)
1 kg de fasole verde 2 morcovi 1 ceapa se pun la fiert si la final se adauga o lingura de pasta de tomate optional se pune si o rosie la fiert - Supa cu pipote de pui, a la Mayya (0.4 puncte WW)
pipota de pui, 563g ; Ou de gaina, 45g ; Amestec de legume pentru ciorba, Emborg, 400g; Ceapa, 72g ; Morcovi 60g ; Leustean 30g ; Cub legume,Knorr, 18g ; Apa plata, 3000ml .
Alimente similare
- Ciorba (bors) de fasole alba (3.3 puncte WW)
- Ciorba (bors) de fasole alba, by Sunshine (1 puncte WW)
Se pune fasolea la inmuiat pt 2 ore. Se pune pe foc, se lasa sa fiarba 10 min, se arunca apa, si se repeta procedeul. A treia oara, puneti fasolea impreuna cu apa, atat cat ... - Bors cu fasole si costita afumata, diamant2013 (2.5 puncte WW)
fasole alba mica 600.00 pasta de tomate 100.00 ceapa 100.00 zarzavat congelat 50.00 paste 150.00 costita afumata 450.00 bors 750.00 apa 1,500.00 ulei masline 50.00 - Fasole batuta, mayya (4.1 puncte WW)
Fasolea fiarta am pus-o in blender impreuna cu usturoiul,jumatate din cantitatea de ulei si o ceasca cu apa calda,am obtinut un piure consistent de fasole ..am condimentat cu sare si piper si am pus o ... - Mancare de fasole de post, mayya (2.3 puncte WW)
Se amesteca ingredientele si se fierb la foc mic.