Puncte Weight Watchers Bors nonglucidic
Denumire originală: Bors
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Bors nonglucidic" din categoria "Mancaruri".
Puncte Weight Watchers | 0.4 /100ml | Colesterol | 7.8 mg/100ml | |
Grăsimi | 0.7 g/100ml | Carbohidraţi | 0.5 g/100ml | |
Grăsimi saturate | 0.2 g/100ml | Fibre | 0.1 g/100ml | |
Grăsimi polinesaturate | 0.1 g/100ml | Zaharuri | 0.1 g/100ml | |
Grăsimi mononesaturate | 0.2 g/100ml | Proteine | 2.2 g/100ml | |
Sodiu | 7.8 mg/100ml |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: supa, ciorba, bors
Informaţii/ingrediente
Pentru prepararea acestui fel de mancare am folosit
telina 200 gr,
piept de pui dezosat fara piele 200 gr,
5 oua,
magi secretul gustului, de leguma 5 gr
bors din tarate, 1000 mililitri,
si apa cam 2400 mililitri,
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"
- Ciorba de pui cu legume a la Bijoux (0.3 puncte WW)
5l apa, 2 morcovi, 500 piept pui cubulete, 2 ardei, 2 cepe, 1 telina mica, 1 patrunjel, 3 rosii, 3 zucchini, 1/2 conopida - Supa dovlecei dreasa cu ou (0.3 puncte WW)
1 morcov, 2 cepe, 1 dovlecel trufanda, 1/2 ardei, 3 rosii micute, o felie de lamaie, 1/2 leg leustean, 2 oua de gaina - Bors dovlecei dres cu ou (0.3 puncte WW)
1 dovlecel, 1 morcov, 1 ardei, 1 ceapa, 3 rosii mici, 1/2 leg leustean, 1/4 1 lamaie, 2 oua - Supa cu pipote de pui (0.3 puncte WW)
- Supa curcan, Pamy (0.3 puncte WW)
Alimente similare
- Bors peste (0.5 puncte WW)
- Bors cu varza (0.7 puncte WW)
Varza, fasole fiarta, morcov, patrujel, putin ulei crud, cartofi, sfecla,rosii. - Bors cu iaurt si ou a la Ada (1.1 puncte WW)
morcov 100g, ardei verde 100g, ceapa 100g, cartofi 200g, dovlecel 150g, marar 50g, leustean 20-50g, rosii 100g, bors amestec de legume 1 lingurita, iaurt 0%grasimi 140 g, ulei 1 lingurita (daca se doreste a se folosi), ... - Bors de tarate (0.1 puncte WW)
- Bors cu fasole, mayya (0.5 puncte WW)
Intr-o oala am pus la inabusit morcovul, ceapa cu uleiul si o ceasca apa,cand s-au inmuiat am adaugat fasolea fiarta, zarzavatul am pus apa si am lasat sa fiarba la foc incet 30-40 minute. Am adaugat ...