Puncte Weight Watchers Carne de pui cu sos de mustar si piure de cartofi, o´Cool
Denumire originală: Carne de pui cu sos de mustar si piure de cartofi
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Carne de pui cu sos de mustar si piure de cartofi, o´Cool" din categoria "Carne".
Puncte Weight Watchers | 5.3 /100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi | 8.4 g/100g | Carbohidraţi | 25.2 g/100g | |
Grăsimi saturate | 0 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0 g/100g | Zaharuri | 0 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0 g/100g | Proteine | 16.2 g/100g | |
Sodiu | 0 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: carne, pui, sos, mustar, cartofi, piure
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Carne de pui cu sos de mustar si piure de cartofi, o´Cool"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Carne"
- Cordon Bleu, Vossko (5.2 puncte WW)
Bucati fragede de carne de pui taiata cu indemanare, usor condimentate, umplute cu sunca de curcan si cascaval gatite si modelate, gratinate, prajite, congelate. - Birbe pui, Amadori (4.9 puncte WW)
bucatele mici de pui, date prin pesmet si albus de ou - Cordon bleu/Piept de curcan umplut cu branza, Trisan (4.8 puncte WW)
- Burgeri de vita cu ceapa, Sainsbury's (4.8 puncte WW)
- Mici Trasi, Gepeto (4.8 puncte WW)
Alimente similare
- Mancare pentru copii, masa principala, cartofi dulci si carne de pui, piure/pasate (1.4 puncte WW)
- Cartofi piure a la Gea (2.1 puncte WW)
Se fierb cartofii si se amesteca cu laptele si margarina la final. - Piure de cartofi (2.5 puncte WW)
Se fierb cartofii curatati de coaja in apa cit mai putina, sarata, sau daca este posibil in abur. Se scurg, se trec prin sita (sau pentru economie ... - Praf de piure de cartofi (6.8 puncte WW)
- Piure de cartofi, Mihanca (1.4 puncte WW)
Se curata, se taie si se pun cartofii la fiert. Cand au fiert, apa se toarna intr-un ibric. Se adauga sare peste cartofi si se amesteca, dupa care se zdrobesc. Se adauga din cand in cand cate ...