Puncte Weight Watchers Ficatei de pui la tigaie, 365
Denumire originală: Ficatei de pui la tigaie
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Ficatei de pui la tigaie, 365" din categoria "Fast-food".
Puncte Weight Watchers | 6.9 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 17.1 g/100g | Carbohidraţi | 2.2 g/100g | |
Grăsimi saturate | 9.8 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 26.1 g/100g | |
Sodiu | 300 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: pui, ficatei
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Ficatei de pui la tigaie, 365"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Fast-food"
- Placinta cu branza feta, Eridanous (6.8 puncte WW)
- Chiftele din carne de pasare Delikatess, Twinner (6.8 puncte WW)
- Sandwish Yummy cu snitel de pui, Green up (6.8 puncte WW)
- Croissant - sandwich cu ou si cascaval, Burger King (6.8 puncte WW)
- Mic dejun DeLuxe (DeLuxe Breakfast), cu sirop si margarina, McDonald's (6.8 puncte WW)
Alimente similare
- Ficatei de pui cu ciuperci (3.3 puncte WW)
Ceapa si rosia se taie cubulete. Ciupercile se taie felii. Se amesteca peste care se adauga un varf de cutit de sare, unul de piper, vinul si uleiul. Totul se asaza intr-un vas si se da ... - Ficatei de pui/curcan cu sos (4.1 puncte WW)
Se taie ceapa cubulete si se pune la calit in cele 25 g ulei, se lasa 2-3 min si se adauga ficateii. Se lasa la calit pana acestia isi schimba culoarea, dupa care se adauga rosiile ... - Ficatei de pui cu usturoi (4 puncte WW)
Ficateii se tin cateva ore in apa rece, in frigider. Vor lasa sange, de aceea este necesar sa schimbam apa de 2-3 ori in acest interval. Aceasta operatiune este necesara pentru a elimina gustul putin ... - Ficatei pui in bacon (6.3 puncte WW)
- Ficatei de pui la gratar (4.5 puncte WW)
se spala ficatei, se curata de pielite, se scurg si se pun pe grillul incins. se lasa sa se friga si se pune are dupa gust