Puncte Weight Watchers Gem de visine dietetic, Arovit
Denumire originală: Gem de visine Arovit
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Gem de visine dietetic, Arovit" din categoria "Dulciuri".
Puncte Weight Watchers | 2.2 /100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi | 0.1 g/100g | Carbohidraţi | 26.2 g/100g | |
Grăsimi saturate | 0 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0 g/100g | Zaharuri | 0 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0 g/100g | Proteine | 0.9 g/100g | |
Sodiu | 0 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: gem visine arovit, gem visine dietetic, gem dietetic arovit
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Gem de visine dietetic, Arovit"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Dulciuri"
- Gem de caise dietetic, Arovit (2.1 puncte WW)
- Gem dietetic de capsuni, Arovit (2.1 puncte WW)
- Gem fructe de padure dietetic cu indulcitor, Arovit (2 puncte WW)
- Gem dietetic de fructe de padure, Arovit (2 puncte WW)
- Gem de capsuni, Diät (2 puncte WW)
Alimente similare
- Pandispan cu visine dietetic by Alexik (6.5 puncte WW)
Se bat ouale cu mixerul , se adauga fructoza si faina integrala. Se pune intr-o folie de copt la cuptor cam 30-35 minute Visinele sunt optional.:) - Chec dietetic (4.6 puncte WW)
Intr-un vas se pun ouale, se bat spuma.Deasupra, se pune praful de copt si fructoza, se mixeaza bine.Bicarbonatul de sodiu se stinge cu otet. Se amesteca bine cu restul compozitiei.Se adauga laptele batut si laptele ... - Sos de usturoi dietetic (1.2 puncte WW)
Usturoiul se dinstuie cu o lingura de ulei si doua de faina si se adauga treptat 300ml apa , amestecandu-se din cand in cand. Se lasa pe foc 5minute. - Sorbet dietetic de lamaie (0.4 puncte WW)
- Tiramisu dietetic Andrylici (1.7 puncte WW)
Blatul: Taratele se macina in rasnita si se amesteca cu galbenusurile, iaurtul, esenta de vanilie si indulcitorul. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si se incorporeaza in compozitia deja preparata. Compozitia astfel obtinuta se ...