Puncte Weight Watchers Ghiveci Diamandra
Denumire originală: Mancare de legume
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Ghiveci Diamandra" din categoria "Mancaruri".
Puncte Weight Watchers | 2.1 /100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi | 5 g/100g | Carbohidraţi | 8 g/100g | |
Grăsimi saturate | 0 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0 g/100g | Zaharuri | 0 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0 g/100g | Proteine | 2 g/100g | |
Sodiu | 0 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: ghiveci, ghiveci de legume, mancare de legume
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Ghiveci Diamandra"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"
- Mancare de fasole verde, by Sunshine (2.1 puncte WW)
Se toaca ceapa marunt si se pune la calit in ulei cu o cescuta apa. Dupa ce se caleste, se pun pastaile cu o cana jumate de apa, si se lasa pe foc aproximativ 30 ... - Tocanita de ciuperci a la Gea (2.1 puncte WW)
Se caleste ceapa, se pun apoi ciupercile fierte la calit mpreuna cu ceapa. Faina se amesteca separat cu laptele si apa si se toarna peste ciuperci. Inainte de a se stinge focul se pune smantana. - Mancare de mazare, Andraa (2.1 puncte WW)
Se calesc ceapa, usturoiul si patrunjelul in ulei, se adauga mazarea, se acopera cu apa si se lasa la fiert. Cand s-a inmuiat mazarea se adauga faina diluata in putina apa, condimentele, se amesteca si ... - Tarta cu dovlecei si ciuperci (2.1 puncte WW)
Se toaca marunt ceapa, ciupercile. Se dau pe razatoare dovleceii si telemeaua. Se bat ouale bine. Se amesteca bine toate aceste ingrediente. O hartie de copt se tapeteaza cu hartie de copt. Se pune toata compozitia obtinuta in acel vas ... - Ghiveci de legume cu sunca by Mirabella (2.1 puncte WW)
Alimente similare
- Ghiveci de legume, a la Eli (1.7 puncte WW)
se tocanesc toate si se pun la cuptor - Ghiveci de dovleac (0.6 puncte WW)
- Ghiveci by alecsutzza (0.4 puncte WW)
se pune uleiul la incins cu o ceasca de apa, se caleste ceapa, apoi se adaga pe rand, vinetele, ardeiul, conopida, rosiile si la sfarsit verdeata si condimentele - Ghiveci de legume (0.6 puncte WW)
Se inabusa in apa ceapa si ardeiul,; dupa ce se inmoaie putin se adauga apa si celelalte legume, in ordinea corespunzatoare timpului de fierbere; se condimenteaza cu boia dulce, boia iute, sare. - Ghiveci calugaresc (2.3 puncte WW)
Intr-o cratita mare se pune tot uleiul, se adauga ceapa, morcovul, ardeii si se calesc pe foc mic 3-4 min. se pun si cartofii, se mai lasa inca 5 min.Adaugam restul legumelor ( mazarea, fasolea, ...